Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skylie

Pytanie do osbób kupujących przez internet - WAŻNE!

Polecane posty

Gość Skylie

Postanowiłam kupić buty przez internet - allegro.I mam pytanie do tych osób które kupują tak obuwie. Wybierając rozmiar buta mierzy się długośćwkładki wewnętrznej.Ja noszę buty 35-36 zalezy od marki.Mam długość stopy 23cm. Powinnam wybrać buty o długości wkładki 23cm czy trochę większą? Znalazłam buty w rozmiarze 35 z dł.wkładki własnie 23cm - są to buty bez palców z zakrytą piętą.Czy będą dobre czy może lepiej wziąć 36 (23.5cm)?

Gość marcint,m
autorko,masz ładne stopy? ja uwielbiam ogladac kobiece stopy:)

Gość Skylie
Mam ładne stopy:P

Gość marcint,m
poważnie pytam kotku

Gość marcint,m
przesyłam całusy w Twoje stopy i w picze też :)

Gość kobitaaajd
zawsze kupuję buty o tej samej długości wkładki co stopa (w moim przypadku 24,5 cm). Zawsze pasują :)

Gość Skylie
Gdzieś w necie wyczytałam żeby kupować buty z zapasem 5mm..... Troszkę sie zdziwiłam więc dlatego pytam:czy wy kupujecie z zapasem czy idealnie w rozmiar. Podobno niektórzy sprzedawcy jako rozmiar wkładki wew.podaja wlasnie rozmiar stopy która pasuje na but.

Gość marcint,m
autorko,włóż sobie wkładke ale nie taką, włóż do pipki bo mam ochote pobrykać

Gość Skylie
marcint,m Odczep się zboku.

Gość sdadsfadfsdf
butow to ja nigdy nie kupuje przez neta i nie mam zamiaru; but trzeba niestety przymierzyc. co z tego jak rozmiar sie zgadza ale but jest niewygodny? nawet czesto w skelpie tak jest, ze rozmiar dobry ale but jest ciasny, uciska, chdozic sie nie da, niewygodny

Gość Skylie
Czy kupujecie wibratory na allegro?

Gość Skylie
10:22 No i juz podszywy się złażą - a chiałam uyskać prostą odpowiedz:(

Gość Skylie
zaraz jakiś oszołom pokaże pewnie siusiaka

Gość Nie wyobrażam sobie kupowania
butów przez internet. Przecież nie chodzi wyłącznie o dłygość wkładki, ale również tęgość buta, wyprofilowanie podeszwy i ogólny komfort chodzenia. Odpowiadając na pytanie autorki-w przypadku tzw. peep toe powinna być mniejsza długość wkładki i zwróć uwagę, żeby wycięcie na palce nie było zbyt wielkie. W innym wypadku buty bedą zwyczajnie spadały lub palce wyjeżdżały przodem z buta

Gość kupowanie butów
przez internet to zawsze ryzyko. Chyba zdarzało ci się mierzyć w zwykłym sklepie rózne buty w twoim rozmiarze. I nie wszystkie były odpowiednie, więc czego się spodziewasz po butach kupionych w ciemno? Co prawda zawsze możesz wymienić ale to dodatkowy koszt.

Gość sdadsfadfsdf
co do peep toe to oni robia te buty byle jak, idą na ilosc a nie na jakosc. czesto nawet w ccc jak sie pojdzie ogladac buty, to tam są krzywo wyciete te przody, w jednym wieksza w drugim mniejsza dziura. i palec idzie do przodu w lewym bucie a w prawym jest OK. z butami zamowionymi przez neta jest jeszcze gorzej bo nawet tego nie obejrzysz wczesniej. a przyjdzie ci but z ogromnym wycieciem wiekszym niż na zdjęciu. glupota kupowac buty przez neta. chyba ze ktos ma za duzo pieniedzy.

Gość Skylie
Licze się z ryzykiem ale sprzedawca zapewnia ze reklamacja jest bezproblemowa.Poza tym ma 100% pozytywnych komentarzy,buty są wysokiej jakości. W sklepach nie widziałam takich bucików więc stąd pomysł kupna przez internet. Stopy mam waskie,delikatne więc raczej nie mam problemu z kupnem butów. Wiele osób kupuje przez neta i jest ok.

Gość Ania 677888
Wcześniej istniało większe ryzyko,ale teraz nie ma się czego bać. Wystarczy tylko trafić na dobry i sprawdzony sklep,który uwzględnia również reklamację,czy wymianę modelu buta na inny rozmiar. Mogę polecić www.Pielegnacjaobuwia.pl