Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dziewczyny! Współżyłam ze swoim chłopakiem w dni niepłodne ( ok.3, 4 dni przed dniami płodnymi). To był pełen stosunek. Później współżyliśmy w dni płodne, niestety zastosowaliśmy chyba najgorszą metodę - stosunek przerywany. Okres powinnam mieć za około 6 dni. Mam podwyższoną temperaturę (po przebudzeniu jest w normie, ale ok. godzinę później 36.9, 37,1 itp) od paru dni zdarza mi się zgaga (której nie miewałam) i mam zaparcia. Wiem, że to możliwe objawy ciąży, ale nie mam tych bardziej prawdopodobnych, jak obolałe piersi, nudności, zmiany apetytu. Czy uważacie, że mogę być w ciąży?.. Dodam, że chyba nawet cieszyłabym się Mam 23 lata i z radością zostałabym mamą, ale męczy mnie to ciągłe zastanawianie się, czy brak popularnych symptomów oznacza brak ciąży, czy robić test, czy jest za wcześnie itd.. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam

Gość Zuziowa mama
symptomy, symptomy. Test ciążowy i nic więcej. Wróżek i jasnowidzów tu nie ma. Zgaga, owszem, ale to chyba raczej nieco później. A sympotmy różne sobie można mieć lub nie.

Gość fhthvgft
ja przez cala ciaze nie mialam zadnych mdlosci ani innych objawow wiec najlepiej jak zrobisz sobie test

Gość mou
poczekaj do okresu i jeśli nie nadejdzie to zrób test.

możesz wyluzować. zgaga pojawia sie około 5 miec. wszystko to placebo. poczekaj na okres ;)

Mierzysz temperaturę regularnie ? Bo jeśli nie, to to chyba nie jest miarodajne. I na pewno jeszcze nie świadczy o ciąży. Na test 6 dni przed @ moim zdaniem jest za wcześnie. Poczekaj spokojnie i nie wymyślaj sobie na siłe objawów, bo to do niczego nie prowadzi. Ewentualnie idź na betę , ona jest najbardziej pewna.