Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila to ja 123

czy powinnam wrócić ???

Polecane posty

Gość kamila to ja 123

Hej jestem w związku od 2 lat jaz jest gorzej raz jest lepiej ale nie mogłam zapomnieć o pewnej osobie parę dni temu napisałam do niego co że nadal go kocham on mi odpowiedział że również nie może o mnie zapomnieć i czekał na wiadomość ode mnie byliśmy razem 4 lata było dobrze później zepsuło się ponieważ chciałam żeby zamieszkał ze mną i jakieś plany a nie życie tak jak dzieci z podstawówki...zaczęłam go zdradzać bo brakowało mi bliskości a w końcu skończyliśmy związek poznałam dużo lat od siebie starszego mężczyznę w którym zakochałam się mieszkamy razem w każdej chwili może mi się oświadczyć ale ja nie zapomniałam o tamtym wcześniejszym a teraz jak z nim pisze i wiem że jest gotowy żeby ożenić się ze mną i mieć dzieci wiem po prostu że się zmienił nie wiem co mam robić...wiem że jak teraz nie postąpię skrzywdzę jednego albo drugiego... boję się odejść ale też nie chcę chyba zostać nie wiem sama... jak mam to rozegrać??? pomocy....

Jesteś niedojrzała i powinnaś wrócić chyba do piaskownicy a nie być w związku :O

Gość mała kulka
Powinniście się spotkać parę razy na gruncie przyjacielskim. Zwyczajnie pogadać, czy i jak widzicie Waszą przyszłość. Wtedy ewentualnie podejmiesz decyzję o rozstaniu. Bo tak w ciemno to nie warto ryzykować. Zostaniesz sama i po co Ci to.

tak jak kulka napisala zrob.Madrze radzi kobieta.Najpierw porozmawiaj , co moze Ci zaoferowac ex , czy to jest zgodne z twoimi pragnieniami i dopiero wtedy na spokojnie podejmij decyzje. A napisz jaka jest roznica wieku z twoim obecnym partnerem. Bo jak duza, to moze bedzie Ci latwiej taka decyzje podjac:-)