Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaa1988

Dyskryminowane polki w związkach z obcokrajowcami!

Polecane posty

Ja chciałabym usłyszeć komentarze państwa dlaczego tak jest? tzn dlaczego polki które są w związkach z obcokrajowcami są dyskryminowane, wyzywane, nie akceptowane przez rodaków. Kobiety które są w związkach z anglikami - to nie jest jeszcze takie straszne dla polaków, ale kobiety które są w związkach z turkami,Irakijczykami, itp (z facetami pochodzącymi z krajów islamu). Te kobiety nie są w ogole akceptowane przez 90%polaków. Dlaczego? myślę ze Polacy są zazdrośni ze kobiety coraz częściej zakładają związki z takimi facetami a nie z polakami, ale w tym nie ma nic dziwnego bo, kto by chciał żyć z polakiem który ciagle pije, nie chce mu sie pracowac i bije kobiety (mowie tu nie o wszystkich ale o większości sytuacji jacy sa polacy). Faceci z krajów islamu maja największy szacunek dla kobiet i tam kobieta ma swoje odpowiednie miejsce. Nie nawiązujcie do chust bo to jest calkiem inna sprawa i juz dawno one nie obowiązują. Kobieta jest stworzona do urodzenia potomstwa ,wychowywania jego i opiekowania sie domem, a nie do ciezkiej pracy i w tych krajach ma zapewnione wszystko do czego jest stworzona. Czy jest ktos z was w takich zwiazkach i chcialby ktos opisac swoja historie? zapraszam! czekam na wasze za i przeciw pozdrawiam

Gość faceci moze i sa
chodzi o to ze Polki sciagaja najgorszego rodzaju barachlo ktore wprowadza swoje zwyczaje w Europie

Gość Roman Dmowski
"który ciagle pije, nie chce mu sie pracowac i bije kobiety (mowie tu nie o wszystkich ale o większości sytuacji jacy sa polacy). Faceci z krajów islamu maja największy szacunek dla kobiet i tam kobieta ma swoje odpowiednie miejsce." To jakiś żart? Przecież multum Polek ma właśnie tragiczne doświadczenia z muzułmanami. Biją, nie szanują, są leniwi. Polacy przy nich to anioły.

Gość wannika1
jestem juz od osmiu lat razem z turkem, i przyznam ze cos lepszego mi sie nie moglo trafic. Mialam zle doswiadczenia z alkoholem w dziecinstwie, bo ojciec pil. Moj ukochany nie pije, tylko zadko kiedy np. na urodzinach:) Nasze wesele bylo swietne , teraz planujemy dzieci :). W chustach jakis nie chodze, w ogole nikt z jego rodziny nie chodzi ,weic nie wiem co to za bzdury, ja pracuje on tez . Kazdy ma swoje zajecia on np. myje auto ,a ja sprzatam w domu. On bardzo lubi gotowac, ja nie wiec on tez najczesciej gotuje :) . Polacy maja taki strach przed obcokrajowcami ,bo swoja wiedze maja raczej z rozmow w toku i z paru opowiesci jakich bab ,ktore pojechaly gdzies do arabii. I szczerze mowiac jest troche w tym prawdy. Bo sa naprawde Arabii, tacy religijnie ,co kobiety bija i gdzie kobiety nie sa nic warte i chodza w chustach, ale ta nowoczesna i mlodsza generacja jest inna (oczywiscie nie wszyscy) Ja i moj facet poprostu sie rozumiemy poniewaz ja i on nie wyznajemy zadnej religii, tez bym nie chciala bym z kim kto wiezy w allaha razem

Zobaczcie na niektore polskie rodziny malo jest takich przypadkow? facet pije bije cpa zdradza ...... tacy ludzie sa wszedzie tylko polacy na to nie zwracaja uwagi ale jak sie taki muzlumanin znajdzie to od razu jest wielkie rasistowskie podejscie podsumowanie od razu calego narodu.

Gość warto obejrzeć
Film Rozstanie.. to głos w dyskusji o islamie i związkach tam istniejących.. osadzony w tamtejszych realiach, ale jednocześnie okazuje się, że ludzie tam wcale nie są inni, niż my. To mnie chyba najbardziej uderzyło w tym filmie, np. zdanie "czy myślisz, że my wszyscy bijemy swoje żony?".. stereotypy są wszędzie, ale tam tak samo są ludzie, którzy chcą być szczęśliwi, zakładać rodzinę, mieć dzieci... A rozwód: można się oburzać, że sąd przyznał opiekę nad córką ojcu, a nie oburza nas, że w Polsce w 90 paru % przypadków opiekę przyznaje się matce?

Gość trygonometria.
dla mnie KAZDA kobieta, która się rżnela z obcokrajowcem jest szmatą, którą powinno się zajebac i tyle w temacie

Gość warto obejrzeć
w kinach.. do tej pory był raczej w studyjnych i chyba już dość długo, więc miał schodzić z ekranów, ale skoro dostał Oskara, to kto wie, może będzie w większej liczbie kin.

Gość Baska Koln
To jest inna mentalnosc, inne spojrzenie na swiat i na role kobiety w nim. Mojej cioci odechcialo sie pyskowac swojemu chlopakowi kiedy przylozyl jej noz do gardla. Druga moja ciocia zostala tylko lekko raniona nozem kiedy jej chlopak uznal ze sie za wyzywajaco ubrala (obronila ja corka przed atakiem w taksowce). hmmm nie mowie juz o Kolezance ktora w polsce pobrala sie z mieszkancem Tunezji i ten pan tu przyjechal. No niestety to on nie moze sobie poradzic z klimatami w pl. Pojechalas z tymi naszymi pijusami i obibokami. Biada, oj biada. Ale zapamietaj zebys kiedys nie plakala za takim pijusem i obibokiem, bo moze juz NASZ nie bedzie cie chcial, jak sobie arab umoczyl... Ludzie zyjcie jak chcecie! Zycze wszystkim szczescia w zwiazkach i z rodakami i obcokrajowcami.

Gość Inni niz wszyscy
zalezy czy twoj partner jest ciapaty;/ jak jestes z turasem to huj ci w czolo!!! jak mozna byc z tymi syfiarzami ;/

Gość warto obejrzeć
Tak dla jasności: ja nie mogłabym być w związku z wyznawcą islamu. Zupełnie inaczej pojmuję swoją rolę w związku i partnerstwie, chociaż inne kultury mnie fascynują. Każdy może wybrać, dobrze tylko, żeby wiedział, na co się decyduje. Są kobiety, dla których nawet tu w Polsce celem jest znalezienie męża, który się nimi zaopiekuje i urodzenie mu dzieci. Wtedy naprawdę równie dobrze mogą związać się z muzułmaninem. Przynajmniej nie będzie pił....

myślę ze Polacy są zazdrośni ze kobiety coraz częściej zakładają związki z takimi facetami a nie z polakami Kasieńko, ty lepiej nie myśl, bo ci to kiepściutko wychodzi.

Gość Ignatusss
Kilka dni temu odzwoni do mnie znajoma i mówi: "...Sali mnie pobił i gdzieś wyszedł....proszę zadzwoń do niego i mu powiedz,że go przepraszam,żeby wrócił..." Laska w ciąży,a na początku było...mój kochany,nie pije,bla,bla,bla.....a potem się okazało...no,faktycznie nie pije,ale za to ćpa po kryjomu oporowo,ćwiczy sportowiec, ale na niej i na dodatek wszystko cały czas wypomina,a rodzina w życiu nie zaakceptuje Polki bo to dla nich siara...bo według wszelakich ras "ciemnych" to najłatwiejszy towar a im się z kurewstwem kojarzą. Patologia,a było pięknie... A spotkałem już dwukrotnie panie co musiały stąd wyjechać bo im byli partnerzy tak życie umilali,że nawet kontaktu z ludźmi nie chcą za bardzo utrzymywać bo się boją,że się jakiś Turks albo Maroko dowie gdzie teraz są...

Gość sylwia_lelys
zgadza sie. kilka moim znajomych bylo podrywanych przez tzw. samotnych turkow czy marokanow. Te ktore sie z nimi zadaja sa jak dla mnie glupie i puste. Pracuje z jednym turkiem ktory ma zone holenderke i 2 dzieci. Ostatni chyba sie zapomnial i mi mowi ze za kilak lat wraca ale sam. Zapytalam sie go a co z zona i dziecmi. Odparl mi na to ze nie wie i ze mu to obojetne. Opowiadal o wypadach na dyskoteki gdzie m.in. sa Polki. Mowie mu ze ma zone a on ma to ze jak zona chce seksu to go dostanie a on i tak bedzie sobie na inne panienki chodzil. Wiekszosc z nich to dno umyslowe.

Gość karolina000999
W Polsce brak szacunku wynika najczęściej z zazdrości, no chyba że jest bogaty, wtedy pojawia się nutka zrozumienia i szacunku. Ale przebywając w Anglii nie licz nawet na szacunek miejscowych jeżeli wiążesz się z Arabem czy Turkiem. Oni tam mają gorszą opinie nawet od murzynów, nawet oni są bardziej szanowani i nie powiem pracowałam zarówno z kobietami jak i mężczyznami rasy czarnej i byli bardzo pracowici. Szanowani są za to Hindusi, studiują i dobrze pracują, wielu z nich to świetni lekarze, kucharze i mechanicy. Natomiast Arabowie i Turcy to ani się nie chcą uczyć ani pracować podobnie jak Cyganie w Polsce. Taką mają opinię i już. Oczywiście są wyjątki ale każdy najpierw do wydania opinii stosuje regułę. Więc uważaj z kim się wiążesz.

moze i nie wiem o nich wszystkiego ale ty wiesz napewno mniej ode mnie bo czy to turek,arab,irakijczyk czy tez marokanczyk oni wszyscy naleza do islamu ale nie wiecie o tym ze kazdy z wymienionych krajow ma inna kuluture!!!

Gość Hhahah :)
Widze po fotkach ,ze i ty sie puscilas z brudasem :O no to powodzenia opowiedz nam za jakis czas jak dostalas wpierdol : )

Gość K@siaa1988
jem kupe

Gość bo tak jest nie podoba sie
to won do kraju kochanka tam z kolei ciebie beda szykanowac 🖐️

Gość po to jest tyle narodowosci
by nie mieszac genow , jakby kazda leciala na obcokrajowcow to narodowosc slowianska by zginela. A ze zdarza sie ze jedna z druga woli brudne palki to dla nas lepiej trzeba eliminowac zle geny 🖐️.

Gość mnie nie obchodzi
czy bija te Polki, czy tluka, czy kaza chuste nosic o ile je zabiora w cholere do tych swoich Turcji czy Arabii Saud. -- jestem zadowolona

Gość Typowee ;p
Wyjechala kasienka za granice poznala brudaasa i poleciala na niego bo powiedzial jej ze jest piekna itp :) kupil jej kilka drobiazgow i ona mysli ze jest w niebie aa brudas nie jest gorszy niz inni :P poczekaj poczekaj jak pojedziesz do jego kraju wtedy bedziesz inaczej spiewac aa i nie zdziw sie jesli on ma juz zone bo u nich to prawdopodobne miec ich kilka :) zalosna kurewka

Ta dyskusja ktora tu prowadzicie jest bez sensu ... ty autorko bedziesz bronic takich zwiazkow a inni beda po tobie jechac i wyzywac na co to wszystko ? jesli jestes w takim zwiazku i ci dobrze to swietnie i nie powinnas rozmyslac co na ten temat sadza inni ludzie. Kazdy ma swoja opinie ...