Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy w zyciu nnnn

allegro co wolicie kupic markowe czy ladne

Polecane posty

Gość nigdy w zyciu nnnn

taki przyklad, pozbywam sie swoich starych ciuchoow na allegro, wiekszosc sodni sprzedaje po 10 zl bez wzgledu na to czy sa firmowe czy nie. I zauwazylam traka tendencje, ze ludzie chcetniej kupuja moze nie takie ladne rzeczy ale firmowe, oby mialy metke. Wy tez tak macie?

Też. Jeszcze zauważyłam że ludzie wolą kupić rzecz wyzej wycenioną niz tanią. Jak coś jest tanie dostaje sie tylko propozycje kupna jeszcze taniej, a droga rzecz prędzej czy później sie sprzeda :)

Gość nigdy w zyciu nnnn
no wlasnie, i ja juz za bardzo nie wiem jak to sprzedawac. Czy wystawiac na aukcje czy kup teraz

Gość nie warto tak wysyłać kwiatów
Markowe ciuchy lepiej na mnie leżą, ale nie jestem maniakiem mam sporo ubrań "marek" które pierwszy raz na oczy widzę :D

Gość ghgjgjgjgj
a nie mogą byc i markowe i ładne? jedno drugiego nie wyklucza. ja tez czasami coś sprzedaję i ubrania popularnych marek sprzedają się szybciej i drożej. po pierwsze kwestia wyszukiwarki- ludzie szukaja rzeczy po nazwie marki, po drugie wiesz co kupujesz, bo miałeś do czynienia z ciuchami tej firmy, a twój sliczny niemarkowy ciuszek, to może być równie dobrze jakas tania chińszczyzna z bazarku.

Ja nie sprzedaję żadnych bóg wie jakich marek :p raczej ubranka po dziecku kupione w sieciówkach i dostępne w większości galerii handlowych :) i zawsze idą drogo tzn za 3/4 ceny z jaką kupiłam kilka miesięcy wcześniej :) i tak sie sprzedają, zawsze na kup teraz.

ja kupuje markowe ale w Niemczech sa o wiele tańsze niz w Polsce