Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiuhbjs3452

co jest z tym facetem ?????????

Polecane posty

Gość oiuhbjs3452

Poznałam jakiś czas temu faceta i wszystko fajnie ale podczas robienia mu loda on w ogóle nie wydaje z siebie żadnych dzwięków, mam wrażenie że w ogóle go nie podniecam, a w dodatku w trakcie robienia loda zaczyna coś tam gadać i żartować nosz kurde jaki on dziwny :o to samo podczas seksu. Uwielbiam jak widzę że faceta podnica to co robię, jak przeżywa rozkosz a ten absolutnie żadnego dzwięku ani pół tonu z siebie nie wyda nawet jak dochodzi :o Co jest kurde ???

Gość oiuhbjs3452
ale mi nei chodzi o dzwięki gadane tylko jakieś jęki albo niech chociaż wzdycha a nie leży i milczy i tylko raz na jaiś czas powie coś śmiesznego, ale czy przy robieniu loda wszyscy faceci mają ochotę żartować ? przecież to chore.

Gość kokejarz w trampkach
ja przy jednej partnerce tez prawie w ogole nie wydawalem dzwiekow i ona miala mi to za zle. Ona mnie po prostu nie podniecala a i loda robila tak ze nic nie czulem a na koniec sam musialem reka. Ale co mialem jej powiedziec sory slaba jestes ucz sie? Nie chcialem jej urazic moze w Twoim przypadku tez tak jest.

Nie chce się powtarzać bo kolega wyżej powiedział sporo.Po prostu jeśli koles jest doswiadczony i jadł chleb z niejednego pieca to zwykły blowjob nie robi na nim wrażenia.Dodatkowo bez urazy sama możesz nie wiedzieć jak to się robi i to nie dziwne.Wiele dziewczyn mysli ze to po prostu branie do buzi ale jego sie nie miętoli ale posuwa z góry na duł i mocno ssie.Ubierz się ładnie poudawaj troszkę zdzirkę pomrucz i spytaj co mogłabyś dla niego zrobic i poinstruktuj się troche w tej sprawie a koles przestanie zartować tylko jęczeć jak zarzynane prosię że tak powiem ;>

Gość oiuhbjs3452
chyba faktycznie jestem w tym fatalna skoro on w ogóle żadnych dzwieków nie wydobywa. Mój były jęczał z rozkoszy i myslalam że jest ok a ten nic, zera reakcji poza tym że mu stoi co musi stać to on jest niewzruszony. Ja nie wiem co robie źle :o może faktycznie ze delikatna w tym jestem :/

Gość oiuhbjs3452
Mariiika jak dochodzi to tak minimalnie jęknie ale musiałabym się mocno wsłuchać :o

Gość ODPOWIEDŹ DNIA xD
UgryŹ go w ch.u.ja jak chcesz by wydaŁ dźwięk :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

hahahahahahahahhaha ja tam nie lubie jak facet przesadnie miauczy, ale sapniecie mruknięcie jest ok;p

Wiadome że nie będzie się darł z rozkoszy bo faceci rzadko to robią to zazwyczaj domena kobiet no ale nie ważne bo zaraz mnie zaspamują (Niee bo nie masz racji bla bla bla) ale to dziwne zeby się wogóle nie odzywał.Moja dziewczyna np. smieje się że sapię i stekam i patrzę na nią maslanymi oczami jak niewinna sierotka ;P Nie masz sie co obwiniac bo jesli byłabyś mistrzynią robienia laski to nie mialabys sie czym chwalić a to że chcesz zaspokoic drugą połówkę świadczy o tobie dobrze.Jednak powinnas sie podszkolic jest dużo fajnych filmików edukacyjnych a ja sam mogę Ci powiedzieć że zacznij od mocnego ssania :)) I powiedz mi koniecznie ile on ma lat i ile miał partnerek seksualnych :D

Gość oiuhbjs3452
ma 30 lat i mówił że spał z pięcioma

Z reszta jak mu nie pasuje, to mógł by Ci troszke podpowiedzieć co masz robić.

Gość oiuhbjs3452
ale ja nie chce drącego się faceta jak chce żeby on chocziaż troszkę powzdychał jak facet a nie darł się jak baba sopranem ach ach ach ...

hehe kiedyś jeden facet do mnie powiedział .... ale zrób to porządnie.. więc lepiej może zeby się juz jednak nie odzywał.

No skoro ma 30 lat i 5 dziewczyn to raczej nie ma sie co dziwic.Goła laska nie robi na nim wrazenia stanął bo stanął jest mu przyjemnie ale to mało więc leży i się smieje.Musisz się bardziej do tego bardziej zabrać doedukować i zadbać o ubiorek bo faceci to cholerni wzrokowcy wystarczy że założysz szpilki i jakieś fajne rajstopki i facet oszaleje a jak będzie je mógł z Ciebie zedrzeć... miodzio ;P I wogóle to do kur** nędzy nie możesz znim pogadać? Ja chyba jestem dziwny ale ja z moją zawsze mogę pogadać nawet jak robi cholerny obiad podchodzę do niej daję całuska w policzek i mówię na co mam ochotę a ona jeśli ma ochotę to mi to robi i w łóżku często rozmawiamy o swoich doswiadczeniach marzeniach i wgl i jakoś nie widzimy w tym problemu

Gość koniczynkaew
taaaa 5 yhyyy :D:D:D: na pewno :D

Gość oiuhbjs3452
ja byłam w ostatnim związku 5 lat z tamtym facetem rozmawialam o wszystkim i też podczas obiadu rozmawialiśmy o seksie łózku o tym co lubimy i takie tam ;) ale z tym obecnym jest inaczej, ja go znam kilka miesięcy nie mieszkamy razy widujemy się dwa razy w tygodniu a czasami w ogóle przez tydzień się nie widzimy, nie znamy się tak dobrze żeby przy kolacji rozmawiać o tym jak dobrze zrobić mu loda :o jeszcze bym tak nie potrafiła się otworzyć Spaliśmy ze sobą tylko 3 razy no i pewnie cięzko mu tak w prost powiedzieć ssij go mocniej czy coś podobnego :o

Gość może jest bardzo nieśmiały
i się po prostu peszy rozmawiać o seksie i wydawać jakieś odgłosy w czasie loda lub stosunku.

Gość oiuhbjs3452
on w ogóle nie należy do nieśmiałych jest bardzo pewnym siebie facetem, nawet bym wolała żeby był nieśmiały to bym chociaż mogła na cos zwalić winę.

a te żarty w czasie loda to może on robi tak dla rozładowania napięcia:)

o słabo wiesz żal mi cię że mam 16 lat i muszę Ci udzielać takie rady.A nie możesz podczas igraszek położyć się nad nim pocałować go i szepnąc mu do uszka " co mam dla Ciebie zrobić? " Nie zabrzmi to głupio a dla każdego faceta dziewczyna spełniająca jego zachcianki jest marzeniem więc koleś napewno nie odmówi. I przeczytaj uważnie co wyżej napisałem bo nie lubie się powtarzać.I co to za chłopak skoro nie możesz z nim pogadać ja z moją moge pogadać o wszystkim.

a może ta jego pewność siebie jest tak na pokaz...np. w życiu codziennym jest śmiały,odważny itd.a gdy przychodzi co do seksu to robi się speszony i nieśmiały:)

ale on tez jakis dziwny facet 30 lat pewny siebie i nie mozepowiedziec ci podczas co powinnas zrobic zeby było lepiej

A może po prostu kocha Cię ale czuje ze sobie nie radzisz np. widzi że próbujesz ale nie wiesz co robić i próbuje rozładować napięcie byś czuła się lepiej.

Gość oiuhbjs3452
pod względem seksu to czuje że w ogóle żeśmy się nie dobrali :o zawsze słyszałam że jak ktoś się nie dobierze pod względem seksualnym o jest klapa i nigdy tego nie rozumiałam no bo przecież seks jak seks nic trudnego a teraz dopiero widzę jak naprawdę ktoś może się niezgrać w łóżku.

A no widzisz da się. Może robiąc mu loda połż jego ręke na swojej głowie, może to mu pomoże lekko tobą pokierowac?

No Mariika chociaż mnie wkur**** możesz mieć tu rację.Jeśli facet z poprzednią dziewczyna miał ostre zabawy jak BDSM i takie ma zachcianki zwykła blowjob nie zrobi na nim wrażenia.

Kiedyś też miałąm faceta z którym w łóżku była klapa, nie szło nam sie ani troche zgrać, do tego nawet jakby podniecenie nie było odpowiednie.

Ale czemu od razu BDSM? Każda kobieta robi inaczej loda, tak mi się wydaje przynajmniej. I każdy mężczyzna robi inaczej minetke. Jedni lubia ssanie główki inni głębokie gardło a jeszcze inni lizanie im całego penisa przez godzine, dlatego trzeba się poznawać i uczyć siebie.