Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktosiam.

Oceńcie zdjęcie na allegro

Polecane posty

Gość Raczek Idzie
jestes slepa czy taka tepa?

Blondyna - dlaczego ?? staram sie i staram, zeby ładnie zdjecie wyglądało a mowisz, ze niepotrzebnie ??

Gość moim zdaniem jest
przeekombinowane. kolory wygladają bardzo szctucznie i widac ze mega retusz. Nie kupilabym takiej rzeczy. Zfdjęcia mają być jasne wyraźne i realne a nie obrobione.

ot ktoś dokładnie napisał co miałam na myśli - przekombinowane. ja wolę proste - zwykłe zdjęcie - mój aparat ma funkję vga do poczty @, robię takie przy świetle dzienny i wszysko jest oki - bardziej realne, kupujący widzi prawdziwą rzecz co kupuje a nie przerobione /udziwnione?/ foto - sorki - takie moje zdanie.

Gość poznanski kwiatek poIny
tak. lepsze. bo prawdziwe :P

Gość mańka.dzik
no to drugie już lepsze

ok :) dzieki za uwagi Nie przerabiam zdjec zpecjalnie, zeby ulepszyc cokolwiek. Nie jestem ani dorbym fotografem ani grafikiem :P Po prostu chce to sprzedac ale nie oszukac kogos, zeby mi pisał że kolor był bardzej czerwony itd. Po prostu mam słabe zdjecia i kombinuje jak je ulepszyc a nie wychodzi mi :P

nie nie, kolor jest inny - taka zgaszona czerwien i ma piekne brązowawe guziczkie, czego nie uchwyciłam. Te zdjecia sa chyba przeswietlone ? tak sie chyba na to mówi :P

Gość drugie lepszejsze
:)

juz zdecydowałam, ze zdjęcia zrobie jeszcze raz nie chce , zeby wygladały na przekombinowane, zlezy mi żeby sprzedać ale to co mam naprawde a nie upiekszona wersje. dzieki!!