Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anusia19173

Grzybica pochwy, grzybica penisa

Polecane posty

Gość Anusia19173

Hej miałam grzybice pochwy. I mój chłopak się zaraził ma 20 lat i już ze 2 miesiące i mu nie przechodzi ma lekko czerwonego penisa i nie raz go boli. był w aptece i pani mu dała kilka maści i tabletki i nic do tej pory nie przestaje. Proszę o rade co mamy robić,żeby w końcu się wyleczył z grzybicy penisa??

Gość Grzybiareczka ;)
Kupcie sobie glinke zilona i niech sobie nia myje przyrodzenie i rób mu okłady z tego. Poczytaj o tym. Do tego niech zrezygnuje z cukru, białej maki i nabaiału na czas leczenia. Niech wcina czosnek.

Gość mou
a czy ty się też leczysz? bo może się wciąż zaraża od ciebie.

Gość jjnkbj
pójdź jeszcze raz do gina niech przepisze Tobie i facetowi kurację doustną. Mój mąż nigdy nie mial objawów grzybicy mimo, ze mi zdarzyło się mieć, oboje dostaliśmy doustnie Mycosyst, ja na dolegliwości a on profilaktycznie w razie gdyby miał chorobę bez objawów. Oprócz tego oczywiście dostałam tabletki dopochwowe a dla faceta lekarz zaleci albo Pimafucin albo Clotrimazolum. Za każdym razem przy większej infekcji warto poprosić o leki również dla partnera. cja doustna nie jest uciążliwa bo jest tylko 6 tabletek, dość droga bo ok30 zł za op ale moim zdaniem warto dla własnego komfortu.

Z grzybicą to lekarza a nie do rosmana ,bo jak załapaliście to nie tak szybko się da wyleczyć i nawet jak zaleczycie to może się odnawiać

Gość jwwwwwwww
kto to wie - zgadzam sie !! Co to za głupota zeby leczyć się glnką a potem będzie tylko gorzej

Gość !sfhqilhfoqzuefy
tylko lekarz Wam pomoze, oboje musicie sie leczyc az do wyzdrowienia, moze go zarazasz bo chociaz nie masz objawow cos tam jeszcze masz...

Gość aloniczka
Jak nie chcesz,zeby twój chłopak został bezpłodny to idxcie do lekarza. Nielecvzona grzybica to poważna sprawa, nie wyleczyj je żadną glinką! Takie coś może wspomagać kurację lekami, ale grzybicy nawet silnymi antybiotykami czasami trudno wyleczyć

Gość aloniczka
Oczywiście do wyleczenia - żadnego seksu bez gumy

Gość Grzybiareczka ;)
GLINKA ZIELONA NIE GLINK :) W APTECE MOŻNA NABYĆ. WPISZ W GOOGLE I POCZYTAJ SOBIE O GLINCE JAKIE MA ZASTOSOWANIE. JA PRZY GRZYBICY PODMYWAŁAM SIE NIA CODZIENNIE I POMOGŁO JAK NIC.

Gość aloniczka
Pomogło...Moze tylko na objawy...a nie na skutek

Gość szefff
nigdy nie ru........... kobiet nieznanych bez kondona ,nawet ładnie ubranych bo w ich cipkach to jest rezerwat bakteri.