Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yomegi

weight loss - czy to działa?

Polecane posty

Gość yomegi

Witam! W ostatnim czasie zainteresował mnie produkt weight loss z jagodami Acari i przyznam, iż mimo mojego sceptycyzmu jestem pod wrażeniem. Nigdy nie miałam porblemów z wagą, ale od kiedy stałam sie szczurem biurowym przybrałam na wadze. Nie mam siły na siłownię, którą zawsze lubiłam, życie młodego człowieka... Jem zdrowo ale nie mam silnej woli i ciężko jest zabrać się za dietę odchudzającą. Zastanawiam się więc czy nie skorzystać z szatańskiej opcji faszerowania się tymi tabsami, ale chciałabym usłyszeć szczere opinie osób, które skusiły się i spróbowały weight loss. Nie mam zbyt wiele do zrzucenia jakies 5-6 kg, które mnie strasznie męczą... Więc jak? działa? kupić i nie żałować kasy? czy może zainwestować w sushi ? ;) Dziękuje za odp i pozdrawiam wszystkich

Gość kupilam 2 tyg. temu
nie działa a tak wierzyłam,do tego dieta dukana i dupa,waga stoi

Gość yomegi
dukan jest ciężki dla organizmu, zupełnie zmienią się metabolizm, może jakbyś normalnie jadła ale małokaloryczne posiłki? :(((( tak bardzo chciałam usłyszeć: TAK DZIAŁA ! :) powodzenia :*

Gość kupilam 2 tyg. temu
no proszę Cię,to znaczy,że jak bym jadła schabowego i ziemniaki plus pieczywo,to bym schudła na tych tabletkach? To ściema i nic wiecej.Dukałam rok temu a teraz chciałam tylko 5kg i żeby jakoś sprawniej poszło,więc kupiłam tabletki.Nie warto,serio,żeby chociaż 1kg a tu nic!

Gość kupilam 2 tyg. temu
właśnie z tej stronki zamówiłam co podałaś.Oszuści i tyle a te wpisy ludzi co niby schudli,kużwa,już miałam się nie dawać nabierać a tu zonk

Gość yomegi
więc chyba nie pozostanie nam nic innego jak siłownia....

Gość kupilam 2 tyg. temu
dokładnie i dieta ale jestem tak na siebie wściekła,że dałam się nabrać. Może chociaż TY zaoszczędzisz pieniądze ...he he

Gość yomegi
raczej wydam na sushi lol ;)

Gość ewaka
pierwszy i ostatni raz w życiu dałam się skusić po tygodniu stosowania waga nie drgnęła ale mniej mam w portfelu aż wstyd się komuś przyznać a sprzedającym gratuluje łatwego zarobku.

Gość gruszyna
jeszcze raz!

Gość Przyczepiajka
won z tym spamem!

Gość jemsiebie
aga... ty nic nie stosujesz bo jesteś cholernym botem!

Gość mastodont33
ja to brałem... jestem dość zadowolony z efektów... na poczatku nic mi prawie nie lecialo, ale wtedy zadzwoniłem do nich, popytałem co i jak, trochę trwało, zanim załapałem, ale w końcu udało się zrzucić w sumie 20 kg... także polecam ale trzeba mieć cierpliwość no i stosować się do zasad brania tego specyfiku.... tyle w temacie...pozdrawiam... peace...

Gość uhlalalalalala
brzmisz jakbyś sie zjarał ;D