Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabliblu

OWSIKI !! jak się pozbyć?

Polecane posty

Gość blabliblu

Mam problem- jak w tytule- tyle że kompletnie nie wiem skąd miałabym mieć to cholerstwo;/ od około tygodnia zauważyłam swędzenie, kłucie i ogólnie dyskomfort w odbycie. Z początku nie sądziłam, że to owsica, jednak zauważyłam bardziej niepokojące objawy... zaszłam do apteki, dali mi lek Pyrantelum Polpharma. Zażyłam go wczoraj rano raniutko, zaraz po śniadaniu, ale świąd nadal wkurza ;/dbam o higienę, zmieniłam pościel, piżamę, wyprasowałam wszystko, nawet łózko (nie nasze, od niedawna wynajmujemy mieszkanie), dałam mojemu narzeczonemu nawet tabletki, dla zabezpieczenia. Ale nie przechodzi ktoś kiedyś brał te lekarstwa, może powiedzieć w jakim czasie działają? czy w ogóle są dobre? albo co mogłabym jeszcze zrobić?

Gość dlksmjdbb
Idź do lekarza i przestań się wygłupiać .To oczywiste że musisz wziąć leki i Twoja rodzina też .

Gość blabliblu
chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

Gość jeśli zażyłaś lek wczoraj
to nic dziwnego, że jeszcze odczuwasz objawy. Dbasz o higienę, to dobrze. Pewnie wiesz z ulotki, że warto powtórzyć kurację po około dwóch tygodniach. Jeśli to faktycznie jest owsica, a nie coś innego, to powinno pomóc.