Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trururur

dlczego przeciętny penis ma tylko 12,9 - 15 cm, jak tutaj każdy ma większego

Polecane posty

Gość trururur

długość ludzkiego penisa wynosi około 12,9-15,0 cm z 95-procentowym poziomem ufności (w rozpiętości 10,7-19,1 cm) http://pl.wikipedia.org/wiki/Rozmiary_pr%C4%85cia_cz%C5%82owieka

Gość trururur
95% ufności oznacza, że tylko 5% facetów ma wacka innego niż podany przedział, tzn co 20 ma mniejszego lub większego.

Gość posiadacz knagi 22cm
proszę zejść z drogi, przechodzi prawdziwy mężczyzna :classic_cool:

Z tym pytaniem, raczej należałoby się odnieść, w stosunku do ewolucji. Problem jeszcze leży w tym, które dane są prawdziwe.

Gość mentaI cut
ile wy macie tej wolnej powierzchni w cipie, że wam kilkanaście cm nie wystarcza, skoro palec kilku centymetrowy cienki przy masturbacji wystarcza? ejj co to za lipa

Gość wójekstaruhuejk
bo to nieprzeciętny portal o2 czyli o 2 skróć

Gość Polska jest zacofana
Prawda jest taka ze wiekszosc facetow na kafe klamie nie wiadomo po co. Moze chca sie dowartosiowac lub cos. Wole uwierzyc w statystyki niz w to co ci "mezczyzni" pisza na forum na temat swojego przyrodzenia (jego rozmiaru)

Gość nieogryzek
Faceci kłamią bo czytają jakie preferencje maja kobiety:musi być duzy i już,bo inaczej to chała:((( Panowie:dla zdecydowanej większosci pań to co macie w spodnaich jest the best jeśli mieści się w normach i przede wszytkim umiecie się tym posługiwać... Mój pierwszy chlopak miał duzego penisa.Nie powiem:było dobrze ale nie wszystkie pozycje mi odpowiadały bo mnie zwyczajnie bolało;choć starał sie być czuły i delikatny. Mój obecny (mam nadzieję na zawsze)chłopak jest pod tym względem średniakiem ale to z nim przeżyłam pierwszy orgazm.Zaspakaja mnie fantastycznie.Jestem tam dość "płytka"więc dla mnie duzy penis to ból...A z moim P sprawa jest fajna.Od tyłu moze wchodzic do końca i w porywie namiętnosci jest to cudne zderzenie mojej pupy z jego cialem.Z pierwszym chłopakiem tego nie miałam bo umarłabym z bólu.

Gość Hot Sauce
moze czesc osob dodaje sobie, ale moze jest tak ze Ci mniej obdarowani nie wychylaja sie i optycznie jest przewaga duzych palek. ja mam 15cm, ale średnicy, a dlugosc 20cm i w sumie gdybym mial mniejszego to tez bym nie sciemnial bo nie znajduje dobrego powodu by probowac przekonac obcych ludzi z kafe ze jest inaczej. No ale to takie gdybanie, kto wie co niektorym w glowach siedzi...

Gość buahahahaha....
hot sauce Ty masz 20cm? haha nie potrafisz nawet zmierzyc..mierzysz od jaj? w ogole ile Ty masz lat ze nie wiesz co to jest srednica?...haha..intelektualne dno...

Gość Hot Sauce
oczywiscie mialem na mysli obwod...sorry...moj blad

Gość Hot Sauce
poza tym po co to obrażanie...takie zagłuszanie wewnętrznych frustracji jest bardzo krótkotrwałe, pamiętaj o tym i myśl mniej destrukcyjnie

Gość @mist..1234
pod prysznicem na basenie na 6 facetow to w spoczynku wiekszosc ok 3-5cm, ja ok 10

Gość @mist..1234
z tym ze ja w wzwodzie :)

Gość hhhjjhjhhj
to chyba jasne czemu kłamią:D licza że jakaś poleci na nich dla ich pałki:o skoro można nawet na tym forum przeczytać mase opisów jak to facet poznany w necie kłamał na temat swojego wzrostu czyli sprawy która od razu sie wyda to tym bardziej kłamią w sprawie czegoś co trudniej zdemaskować:D

Gość facet z dużym przyrodzeniem
15 to ja mam w opadzie moi drodzy ale nie latam i sie nie chwalę. Mam ale wcale nie jest mi z tym dobrze że mam 24 cm kutasa. Rzadko kiedy mogłem porządnie zaruchać. W gaciach mi się wiecznie nie układa kutasa musisz przewracać a jak mi stanie w pracy w spodniach na kant to wstyd wstać od biurka.

Gość Mnie śmieszy
To że jak czytam takie tematy to każdy facet ma 20 cm żaden nie ma 19 . 18 czy 21 samo to świadczy że nie mówią prawdy. Prawda jest taka że mają ta średnia co podał autor a mówiąc 20 poprostu chcą się dowartościowac. Ja mam 14 cm i każda moja partnerką czuje się przy mnie super a w niektórych pozyciach nawet sprawiam im ból to nie widzę potrzeby mniec większego tym bardziej chwalić się że takiego mam

Gość Tomcio paluszek :)
a ja mam długiego na 16 cm i 14 cm w obwodzie i uwazam ze to bardzo dobry rozmiar

Gość gość
Umie przeciętnie 15-16 ale w obwodzie 14 i to raczej bardziej istotne

Gość gość
13cm w obwodzie tez super