Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodażonka24

niespodzianka

Polecane posty

Gość młodażonka24

mam pytanie zarówno do kobiet jak i facetow. co podnieca mezczyzne najbardziej jaka macie ulubiona gre wstepna w wykonaniu pan panowie, lub jaka lubia wasi mezczyzni drogie panie chciala bym przeskoczyc rutynę w mojej sypialni dlatego czekam na wasze wypowiedzi

Gość kolorowanki i pisanki
co to OZP nigdy nie wiem?

Gość młodażonka24
nie chodzi o to co podnieca mnie a co podnieci mojego meza dlatego pytam

Gość Wiekowy
Na to nie ma reguły.Sami musicie dojść.

Gość młodażonka24
ja nie pytam o reguły tylko o to jak jest u was

gra wstepana: zona: - wyrzuc smieci! maz: - sama se wyrzuc zona: - bo nie zrobie ci loda! maz: - dobra, dobra, juz ide... :-)

Gość mąż 37
Gra wstępna to najlepiej pałą po nerach

Mojego podnieca wszystko :] Ale jakbym chciała go juz tak nakręcić że wytrzymać nie moze, to bym ubrała płaszcz a pod nim nic, i przyszla do niego w szpilkach :] kąpiel bardzo lubi, nagie moje ciało w pianie. albo zabawy z winem. masazu pleców tez dlugo nie wytrzyma;]

Gość mąż 37
mąż będzie piszczał z rozkoszy:)

u mnie jest tak: ubrana w gorset czarny ktorego sztrapsy przytrzymuja moje ponczochy i obuta w piekne high heels-e wbiegam po schodach na 3 pietro po drodze rozpinajac moj plaszcz zwilzajac wargi jezykiem by w ostateznosci pol naga stanac w drzwiach gotowa do pocalunku...o!

A drzwi się szeroko otwierają i... okazuje się, że Mama Twojego męża wpadła bez zapowiedzi w odwiedziny!

Gumowy Joe a co mnie oni obchodza? niech patrza i zazdroszcza :) nie mam 20 lat:):):)

Stary Satyr w de nie ma niezapowiedzianych wizyt mam:)...i jezeli facet ma 35 lat to mamusia jego ma okolo 70

Stary Satyr ojjjjj.....przeoczylam drobiazg:D:D:D ja nie mam meza:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

No dobra! Mama Twojego faceta wpadła do niego w odwiedziny bez zapowiedzi. Mało tego, przyjechała z koleżanką i jej 14-to letnim synem. Teraz lepiej? ;-)

dwie panie w wieku 70lat i z synem 14letnim?...nie pasi satyr...to de a nie pl

Fev, i nie mow ze nie masz meza, bo zawsze mozesz go miec (trzeba sprawdzic czy nie ksiadz... :-) )

Dobra, to był wnuczek. I z Peelu przyjechały. Miały po drodze akurat. To chyba wszystko tłumaczy?

Gość mąż 37
I nakrywacie faceta z trzema innymi na nim:)

Stary Satyr kombinujesz jak kon pod gorke....nie zanasz realiow de Gumowy Joe mialam meza....ale wole ff:) czas na dusche;)...jol! bis denne:)

Gość mąż 37
a wnuczek udaje że zakrywa oczy

A teraz całkiem poważnie. Do Młodej Żonki 24 - śmieszą mnie takie pytania i wytłumaczę Ci dlaczego: otóż problem polega na tym, że odgrywanie cudzych ról jest faktycznie żałosne. Pytanie o to, jakie ludzie mają fantazje i co ich kręci może dać jakiś pogląd co do wahlarze możliwości, ale coś co dla jednej osoby będzie niesamowitym bodźcem erotycznym to dla innych spowoduje eksplozję... śmiechu! Prawdziwym bodźcem jest realizowanie marzeń i fantazji SWOICH i TWOJEGO faceta. A najwiekszym wyzwaniem, i jednocześnie najfajniejszą rzeczą jest odkrywanie tego CO jest JEGO fantazją a także tego co jest TWOJĄ fantazją. I tyle miałem do powiedzenia w tym temacie.

Gość KKKKWWWW
dobrze kombinujesz młodażonka. Nie ma co się przejmować krytycznymi opiniami. Rozumiem że zamiast do wszystkiego dochodzić sama chcesz skorzystać z pomysłów i doświadczeń innych osób. My jesteśmy juz na dalszym etapie doświadczeń erotycznych - i życiowych i robimy sobie ryzykowne niespodzianki. Częściej ja jej niż ona mi. Np. ostatnio byliśmy w spa, takim bardziej luksusowym. W saunie - jak to u nas wszyscy pozawijani w prześcieradła lub ręczniki. Ale zrobiło się pusto i odłożyliśmy ręczniki na bok, ale tak żeby były pod ręką jak ktoś przyjdzie. Jak zobaczyłem że zbliża się jakieś towarzystwo (ona nie widziała) zabrałem ręcznik żonie. Okazało się że to Hiszpanie i zachowują się jak na obcokrajowców przystało - na luzie. Gadatliwi, bezpośredni, od razu stwierdzili że fajnie że na nas trafili bo tutaj jakoś dziwnie, w saunie ludzie w strojach i oni nie wiedzieli czy nie będzie nietaktem jak oni na golasa. W tej sytuacji moja żoneczka musiała udawać wyluzowaną.