Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhbhftruh

Randka na wpol w ciemno i jaka siara!!!!!!!!!! ;O

Polecane posty

Gość gfhbhftruh

widzialam ze zdj chlopaka, wydawal sie troche taki inny, ale nie brzydki!! Sama mam kompleksy, ale bożeeeee :(to byla totalna porazka. chlopak nie chcial widziec mojego zdj, bo woli sie nie nastawiac - ja ok.. mowi sie trudno. poszlam na spotkanie. odbil z trasy pociagiem i wstapil do mnie. spedzilismy razem jakos 4 godziny:O ale jego wyglad !! :O chód, jakby utykal, lub 1 noge mial krotszą, zeby - zolte i jedynki nachodzace na siebie, mowil ze ma miec aparat zaniedlugo ale i tak mnie to porazilo. anemik, taki chudy, ze szok. no i blady. dodatkowo nie mial umiaru w wyslawianiu sie. strasznie glosno mowil, nie patrzyl ze ludzie sa wokolo, a tego wlasnie uczy zycie i jest sie doroslym, a ma juz 24 lata, zeby sie hamowac nad czyms takim jak smiech, mowienie glosno, wymachiwanie rekoma :( robil mi wstyd i swtydzilam sie isc z nim, a nie mialam gdzie, bo u mnie raczej nudno.. wkoncu, chcial isc do mnie, do domu, gdzie byli rodzice, napic sie czegos, i ogrzac :( dla swietego spokoju, zgodzilam sie i zaluje. Po pewnym czasie, nie wiem czemu, ale nagle zaczal sie miziac do mnie, chcial calowac, a ja jestem taka nieasertywna, ze sie zgodzilam i to nie raz !!!!!!!!!!!!!!!! :( jezu, jak ja zaluje tego.

Gość Tereska1234
A loda mu zrobiłaś z tej nieasertywności?

Gość gfhbhftruh
w pewnym momencie wyjął nawet swoja pałeczkę, ale jak zbliżyłam buzię to tak zasyfiło, że nie mogłam się przemóc, no jakieś zasady higieny trzeba mieć

Gość gfhbhftruh
problem zaczyna sie tutaj, ze z tego stresu i tego, ze chce juz koniec, godzilam sie na wsyztko prawie, bylam jak potluczona, jak by mi wszystko bylo obojetne, oczewiscie sie nie oddalam ani nic, ale zgodzilam sie na piatkowe spotkanko :( i ja mam do niego jechac, bo bedzie mial dom wolny :( na bank mu chodzilo o seks :( a ja sie zgodzilam. spotlanie bylo w nd a dzis sie do mnie dobijal kilka razy. jak mozna nie zrozumiec, ze jelsi ktos nie odpisuje, to ze to koniec..a on ciagle dzwoni i pisze a mi glupio napisac NIE !!!

Gość yjhikiy
Im szybciej mu powiesz,ze nic z tego-tym lepiej.Po co sie meczyc?

Gość gfhbhftruh
no tak, jesli jeszcze raz napisze, to mu powiem. ale jak ? boje sie tego robic.

Gość yjhikiy
Napisz coś w stylu." Wybacz,ale zmienilam zdanie.Nie spotkamy się". I tyle ;) Nie miej wyrzutów sumienia, Twoje dobro jest najwazniejsze a nie to,co chce jakis obcy facet

Gość fgrfgtghtrf
odpiszesz wtedy Przeprazam Cie, dlugo myslalam nad tym i chyba jednak nie jestem przekonana co do naszej wspolnej przyszlosci. Wybacz, zycze Ci szczescia, oglnie bylo milo Cie poznac. jak on pozniej bedzie cos pisac to juz w ogole nic nie oddpisuj

Gość gfhbhftruh
Dziekuje wam ! ale dziewczyny, nie spotykajcie sie w ciemno... jeszcze bylo mi tak wstyd jak go przyprowadzilam do domu, bo mama caly czas nas niemal obserwowala. i widziala jaki bryzdi jest, mnie bylo wstyd za niego :(

Gość gfhbhftruh
jakby tego wszystkiego było mało, to on jak chciał coś ten tego w domu działać to zaczął się zwracać do mnie Bobik:O masakraaaa

Gość ettydr
Nigdy nie umawiam sie w ciemno-jak facet miga sie z wyslaniem fotki spuszczam go na drzewo ;)

Gość gfhbhftruh
to wyzej to podszyw. i tak tez bede robila, zreszta wczesniej sobie obiecalam, ze nie bede sie umawiala na randki przez internet. a poszlam i to w ciemno ! :O

Gość dwa razy w życiu
byłam na randce w ciemno, jedna z neta druga przez koleżankę ta z neta- masakra, facet oczywiście zupełnie nie wyglądał jak na zdjęciach i był 15 cm niższy niż mówił;) oprócz tego przez neta wydawał się inteligentny a na żywo gadał jakąś gwarą, nie wiem, moze przez neta ktoś za niego pisał:O druga randka przez koleżankę- facet nawet przystojny, wykształcony, niezła praca, w porządku ubrany ...w sumie nie było się do czego przyczepić gdyby nie jedno- koleś wygladał jakby pierwszy raz w życiu widział kobietę, normalnie jak jakiś wiezień wypuszczony z 20letniej odsiadki, cały wieczór ciągle aluzje do seksu, ciągle się przysuwał - no sorry, nie udaję jakiejś dziewicy orleańskiej, ale nie pójdę sie bzykać z kimś kogo własnie poznałam 2 godziny temu:P ogólnie randkom w ciemno mówię teraz NIE

Gość karuzelllla
Ja się spotkałąm z dwoma kolegami , od początku to nie miały być randki tylko kumplowskie spotkania. Jeden bardz w porządku, inteligentny. doberze nam się rozmawiało, z drugim rozmowa kompletnie sie nie kleiła choć się starał, ale ja chyba byłam w kiepskie formie. Na randki przez internet raczej nigdy się nie umówię.

Gość gfhbhftruh
Czesc:) to znowu ja. Dzis rano dostalam smsa od niego, 'ze cos za cicho jestem i mam sie przyznac co nabroilam' 🖐️:O no i jakas godz temu dzwonil do mnie, ale nie odebralam. akurat nue slyszalam. juz rano postanowilam, ze mu napisze cos gdy wroce z zajec, wiec tak ; "Przepraszam Cie, wczoraj w ogole prawie na necie nie bylam, a przez telefon nie umiem rozmawiac, no i nie lubie ;P Dlugo myslalam nad tym i chyba jednak nie jestem przekonana co do naszej wspolnej przyszlosci. Wybacz, ze treaz to dopiero mowie, ale zycze Ci szczescia, i ogolnie bylo milo poznac nową osobe z sympatii :)."