Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusdq19

nie lubi mojej cipki? nie robi minetki

Polecane posty

Gość agusdq19

często i dobrze robie chłopakowi loda,niestety on nie odwazjemnia sie swoimi ustami,jestem zadbana,czysta co miesiąc chodze do kosmetyczki i usuwam włosy "na zero" bo wiem że on tak lubi a mimo to nie chce robić mi minetki, pytałam go kiedys ale nie odpowiedział,tylko powiedział coś wymijająco,zaspokaja mnie palcami,jest mi dobrze ale minetka to moje marzenie i najwieksza fantazja, mam brzydką cipke? o co może mu chodzić? nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale mam "bułeczke",zdjęć nie bedzie,przynajmniej dzis wieczorem

Gość Waris2011
moze nie lubi ciebie ? i poprostu woli jak go zaspokajasz a sam nie daje nic wzamian... rozwaz to , ze faceci sa wygodni. a pozycja 69 ? nie bedzie maił wyjscia

Gość kierownik tej stacjii
ja Tobie zrobię mogę wylizać Cię za wszystkie czasy

Gość DSFSDGSD
ja tam bym cie przeatakowal jesli masz buleczke dla mnie marzeniem jest piekna buleczka z paseczkiem - calkiem na lyso, to troche dziecinnie z kolei motylki lepiej zarosniete wygladaja takie drobne rady, ale bardzo wazne

Gość kierownik tej stacjii
ważne tylko dla Ciebie chyba

Gość moze jestem niedzisiejsza
ale co znaczy buleczka?motylek?

Gość Jano8374243234
DSFSDGSD dobrze prawi - polac mu rady prawdziwego doswiadczonego i wytrawnego samca widac :)

Gość jano a ty co sobie
slodzisz:) sam siebie wychwalasz pod niebiosa wstydz sie :D

Gość agusdq19
jeśli wolałby paseczek,powiedział by mi o tym,a kilka razy mi mówił ze lubi zupełnie gładkie cipki bez włosów. Panowie,dziękuje za rady,może kiedyś skorzystam ;} a teraz powiedzcie czy to mozliwe ze ja mam brzydką myszke? czy młoda dziewczyna może miec brzydką? zaznaczając że lubie zrobić sobie dobrze i często

Gość energizer
dupek myśli tylko osobie!!!!!!!

Gość agusdq19
kilka miesięcy temu,po prysznicu pomerdał mi tam chwile jęzorkiem i powiedział ze sie zmęczył ;p może mu nie smakuje? choć przyznam że oblizuje sobie paluszki i jestem lekko słona ale to raczej nie jest nie przyjemne

Gość jewyy
A tekst o tym że nie lubi się babą do garów pchać już słyszałaś?

Gość o matko ty sobie
oblizujesz? ohyda. pewnie facet musi muchy odganiac wiec umyj sie dokaldnie zeby nie lecialo sledziem i moze sie skusi

Gość moze psa sobie kup
to ci wylize

Gość Jano8374243234
Tak, jak najbardziej mloda dziewczyna moze miec brzydka myszke... Tak jak ktos wczesniej powiedzial - ciezko oprzec sie buleczce z paseczkiem :) mmmmmm

Gość agusdq19
nie martw sie ;} myśle że higiene intymną mam lepiej opanowaną niż Ty i nie wiem co w tym dziwnego że po masturbacji spróbowałam jak smakuje? na prawde to takie obrzydliwe?

Gość jewyy
Biedna dziewczyno miałaś z nim kiedyś orgazm?

Gość Ganta
1. Bułeczki nie są brzydkie. 2. Ogarnij się, to z twoim facetem jest problem, nie z tobą. Jakby chciał cię zaspokoić w ten sposób, to już dawno by to zrobił.

Gość agusdq19
tak,miałam z nim orgazm ;>

Gość obrzydliwe naprawde!
jakis powod musi byc ze facet nie chce mysle ze sie nie myjesz dokladnie i tyle albo on traktuje cie tylko jak szmate by mu robila dobrze

Gość jewyy
I tak to egoista dla mnie.

Gość jewyy
A w ogóle jak jest poza życiem erotycznym. Spełnia Twoje prośby czy na pierwszym miejscu jest to co on chce. Mieszka z rodzicami?

Gość agusdq19
myję się,musisz uwierzyć na słowo, używam żelu do higieny intymnej,biore prysznic rano i wieczorem,cipke najczęściej myje cześciej,czasami uzywając patyczków kosmetycznych żeby dotrzeć w każde miejsce a gdy jestem poza mieszkaniem mam przy sobie chusteczki do higieny intymnej, infekcjii nie mam, co 4-6 miesięcy chodze do ginekologa bo biore pigułki,ostatnio byłam na badaniach na początku miesiąca

Gość agusdq19
mieszkamy razem, on jest naprawde kochany, wiadomo że czasami są jakies zgrzyty ale wiele dla mnie poświecił i myśle że mnie kocha. ale nie tak jak nastolatek tylko że to powoli przekształca sie w takie dojrzałe uczucie, odpowiedzialnosc za drugą osobe i bardzo sie mna opiekuje. to prawda że nie ma doświadczenia ale z chęcią wytłumaczyłabym mu jak ma mnie pieścic gdyby tylko spróbował!

Gość Hot Sauce
Uwielbiam robić minetkę i widzieć jak to przeżywa. I to przyjemne ciepło satysfakcji, że mogę uszczęśliwić partnerkę na wiele różnych sposobów. Jeśli choć trochę zależałoby mi na lasce to nie zawahałbym się nawet chwili niezależnie od kształtu ci*ki. A bułeczką zająłbym się z największą chęcią. Twój chłopak jest egoistą :(

Skoro bierzesz tabletki, to z dużym prawdopodobieństwem mogę stwierdzić że on kończy w środku. A skoro tak to nic dziwnego w tym że nie ma ochoty lizać swojej spermy. Cipka to nie kibel, że spuścisz wodę i już jest czysto. Nasienie albo jego resztki pozostają w niej długo.

Gość mieszkacie razem wiec moze
on mysli ze nie musi sie starac?nic dawac? itd? a moze nie robil nigdy i sie wstydzi?boi?nie wie jak?