Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mongolfieraa

jak facet mowi dziewczynie takie slowa, to co to znaczy?

Polecane posty

Gość mongolfieraa

Gadam z pewnych chlopakiem poznanym na badoo, rozmawiamy juz okolo miesiaca i mamy sie spotkac. Do tej pory wydawal mi sie badzo w porzadku, nigdy nie schodzil na tematy seksu. Wczoraj kiedy rozmawialismy, napisal mi, ze tak naprawde to nie wie czego szuka na tym portalu i ze raczej nie czuje sie gotowy na zwiazek bo rozstal sie 5 miesiecy temu z narzeczona i staly zwiazek go narazie przerasta...Jak mam to rozumiec? Nie rozumiem za to, po co chce sie spotykac i po co zalozyl profil na badooo. Spotkac sie z nim w takiej sytuacji?

Gość do i jak i gdzie
dal Ci jasno do zrozumienia, ze NIE JESTES PARTNERKA NA STALY ZWIAZEK!!!!!!!!!! Oh JASNY JULEK, CZY KOBIETY W KONCU ZACZNA ROZUMIECznaczenie slow !!!!!!!!

Gość Gąsienica która lubi drzewa
może Ty mu coś napisałaś o zwiazku i go wystraszylaś?

Gość mongolfieraa
Nic nie mowilam o zadnych zwiazkach:o Tylko, ze przez ten miesiac, kiedy rozmawialismy, z jego rozmow wynikalo co innego. A wczoraj napisal, ze zobaczy sie jeszcze po spotkaniu co z tego wyjdzie, ale szczerze mowiac on nie czuje sie gotowy...olac dziada? czy jemu chodzi o seks w takim razie? Zapewnial mnie tyle razy, ze on nie szuka przygod ani seksu, wiec czego chce?Nie rozumiem facetow. Po co chce sie spotkac?

Gość Grzegorz Kleszcz
on Ci sugeruje że nie zrobiłaś na nim na tyle wielkiego wrażenia aby myślał o Tobie na powaznie. oczywiście że bredni o tym, że nie szuka związku nie należy traktować poważnie - gdyby nie szukał związku to by nie randkował na badooo. szuka związku - ale nie z Tobą

Gość mongolfieraa
Nie zrobilam na nim wrazenia to po co do mnie pisze? Jak mnie nie ma dwa dni, to zostawia wiadomosci, ze teskni, ze mysli o mnie, ze mu mnie brakuje...No i po co chce sie spotkac ze mna, skoro nie zrobilam na nim wrazenia, jakis masochista? Boze...faceci sa jednak bardziej skomplikowani od kobiet.

Gość mongolfieraa
co mi radzicie odwolac spotkanie? ja nie szukam przygod.

Gość Tereska1234
Oj niestety on szuka czegoś lekkiego bez zobowiązań i daj sobie z nim spokój bo on w ten sposób odrywa się od myśli że jest sam. Nie wierz w te jego słowa że tęskni.

Gość Grzegorz Kleszcz
nie odwołuj zapytaj go wprost dlaczego jest niekonsekwentny i dodaj że cenisz u facetów właśnie ową konsekwencję a jak będzie Cię zwodził to go olej :O