Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WeroNikaAa___

Głodówka- Start. Kto ze mną??

Polecane posty

Nie robie tego jako diety i nie zamierzam tak tego traktowac chce oczyścić jedynie organizm z niepotrzebnych toksyn. Wiem że będzie ciężko dlatego bardzo chciałabym żeby ktoś dołączył do mnie abyśmy mogły sie razem mobilizować. Codziennie bede pisała jak mi idzie, jakie są efekty oraz jak sie czuje:) Mam nadzieje że wytrwam minimum tydzień. Najgorzej będzie poradzić sobie bez kawy...Ale wiem że musze wytrwać, chce oczyścić organizm, cere i oczywiście chociaż nie jest to główny cel chciałabym zrzucić parę kilogramów. Kto sie pisze na to razem ze mną??

mimo tego iż nikt się nie przyłączył ja jestem po pierwszym dniu:) Czuje sie świetnie co prawda piłam kawe bo bez niej jednak nie mogę żyć ale 1 kg do tyłu;D i cudownie...zobaczymy jak będzie dalej;)

Gość kilogram do tyłu
bo flaki puste

ale samopoczucie cudowne:) czujesz sie jakbyś ważyła conajmniej 5 kg mniej, nie czujesz tego nieprzyjemnego uczucia sytości a te kilogramy to tylko miły dodatek. Ja licze bardziej na świetne samopoczucie i gładką bardziej miłą w dotyku skóre.

Gość e ty laska aaa
głodówka to swietna sparwa ale kawe bym sobie darowala.

jak chodze do pracy trudno mi zrezygnowac z kawy bo bez niej czuje sie bardzo ospała w weekend spróbuje bez jeśli będe sie dobrze czula rzuce kawe.

Ja po szklance soku z marchewki mam tyle energii ze kawy mi nie potrzeba. polecam :)