Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tereska1234

Idę z facetem do łóżka po 2 tygodniach znajomości. Za szybko?

Polecane posty

Gość ona czyli ja 24
Czyli jak dwoje dorosłych ludzi ma podobne potrzeby, pragnienie bliskości, "robią sobie" adekwatne rzeczy, to jednego można podziwiać, ew.wzruszać ramionami a drugie mieszać z błotem i obrażać? Nie jestem za szybkim seksem, ale czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego facet może to robić kiedy chce i jak często chce i jest ok, a kobieta jest k***ą i ma poczucie winy, przecież oboje to zrobili, dwoje dorosłych ludzi, ludzie nie są sobie równi?

Gość wiesniak
21 to dosc wczesnie na te czasy zycze zeby wam sie powiodlo czy to jedyny facet z ktorym to zrobilas kobieta jak facet jest super przystojny raczej sie nie powstrzyma

Gość ona czyli ja 24
* to jedno

Wiesniak Ty to parówa jesteś. Nie czytasz uważnie co autorka pisze. Nawet się wyglądem nie chwali. A Ty buraku pewnie żadnych lasek nie masz bo jesteś wstrętny jak chuj diabła i żadna Cię niechce to się na Teresce wyżywasz.

Gość wiesniak
tereska ja cie nie przezywam i nie krytykuje a ty po mnie jedziesz tylko pisze co faceci mysla

Gość wiesniak
wyżywm? a co ja takiego napisalem jak ktos jest brzydki samotny prawiczek i zadna go nie chce to moze zazdroscic i to jest normalne ale nic zlego na was nie pisze wy wszystko bierzecie do sievbie i to jest wasz problem

Gość wiesniak
wszyscy faceci mysla to samo jak laska im szybklo wchodzi do lozka nie oszukuje

Gość ewfwefeffewfewfef
Ja poszłam po 4 dniach i dziś jesteśmy kilka lat po ślubie. Nie byliśmy pijani. Jakoś tak.. samo wyszło :P No ale faktem jest, że nigdy takiej chemii nie czułam, a seks jest mega udany. No i nigdy tak wcześnie z nikim do łóżka nie poszłam.

Gość Jacekkkkkk
Nie Tereska nie za szybko. Piszesz że byliście parą. Są takie szmaty co zgrywają hrabianki i na pierwszej randce robią to bez gumki. A Ty napisałaś że 3 lata nic a potem codzienne spotkania po pare godzin. To i tak dlugo wytrzymałaś. No i pierwszy raz Ci sie to zdarzyło.

Tak jak wczesniej juz wspomnialam, to indywidualna sprawa kazdego, ja tez miałam dluga przerwe , a spowodowane to było tym iz mialam zal do wszystkich facetow calego swiata o to ze mi niewyszlo w malzenstwie, poznalam fajnego faceta rozmawialam z nim tylko pare chwil jak byłam w pracy wkoncu spotkalismy sie i stalo sie po paru godzinach pierwszej randki i niezaluje tego jestesmy razem i to jest najwazniejsze.I tez mialam mysli ze łatwa jestem, a dzis z pespektywy czasu zrobilabym tak samo ale tylko z nim:)

Gość wiesniak
a ja zqawsze myslalem ze trzeba sie nabiegac nachodzic nawymyslac fajnych komplementow a tu wiedze ze nic nie trzeba robic jak laskja sie szakocha to od razu wlazi ci do lozka tylko ze pwenie ci wasi kolesie byli starsznie przystojni albo bogaci nie ma sprawiedliwosci taki jeden moze miec laske co noc a inny musi czekac pol roku

sa kobiety ktore sie szanuja i nie zaciagniesz ich do lozka i sa kobiety ktore sie nie szanuja takie jak autorka!!

Barankuszon w leb ci tylko palnac, nic wiecej niepowiem na twoj temat,bo szkoda slow na takie osoby jak ty, A teraz do WIESNIAKA moj facet wcale nie jest ani mega przystaojny ani bogaty jest normalnym facetem, ktorego kocham i bede kochac bo na to zasługuje, a to ze wyladowalismy tak szybko w łóżku swiadczy o tym ze mu w pełni zaufałam, tylko tyle, bo ani wtedy ani tymbardziej teraz ochoty na przygody niemiałam

Gość forestka
hahah za szybko? to ja jestem szmata w takim razie :P puszczalska itd, a taka nie jestem, po prostu mam wysokie libido, instynkt i intuicje

Gość forestka
no i jestem juz w szczesliwym zwiazku 2 lata a wg was przecież sie puscilam bo nie czekałam 3 miesiecy :D ciemny naród

Forestka my wszystkie jestesmy puszczalskie:):):) bo mamy tak jak mowisz libido, instynkt i intuicje

Nauczmy się odróżniać seks od miłości ;p Nie trzeba kogoś kochać, żeby się z nim bzykać jeśli jest kompatybilny z Tobą w łóżku kopcić się możecie ile wlezie :)

To nie jest wazne. Mozesz isc z facetem do lozka na piewszym spotkaniu, a i tak bedziecie razem. Mi sie to czesto zdarzalo. Miala byc jednonocna przygoda a byl z tego zwiazek. Mozesz czekac pol roku i nic z tego nie bedzie w ciagu nastepnego tygodnia. To kiedy wyladujecie w lozku to malo wazne. Jak macie na siebie ochote to nie wiem po co czekac. Czy wasz zwiazek wypali czy nie zalezy od innych rzeczy a nie kiedy poszliscie na calosc.

Gość do Editta Van K
pewnie mialas wielu partnerow

Z moim - już - mężem wylądowaliśmy w łóżku po 3 randce, czyli jakoś tak po ok. 3 tygodniach znajomości. No i co, też jestem kurwą? :)

nie wiem czy wielu... okolo 30 (musialabym sobie policzyc), mi sie nie wydaje ze to tak wiele, mam 28 lat i raczej slabe libido :) z oboecnym partnerem jestm od roku, przespalismy sie chyba na 2 czy 3 spotkaniu. i co? i pstro on mnie kocha, zabil by dla mnie

sa laski do lozka na jedna noc bo nie ma w nich nic co mogloby zatrzymac mezczyzne. sa nudne, rozkapryszone lub zwyczajnie glupie. a sa ciekawe dziewczyny, takie do kochania i facet przy nich zostanie niezaleznie czy czekal na sex 3 dni czy 3 lata :)

Editta Van K zgadzam sie z toba w 100%, i tak mozna powiedziec o facetach ze sa tacy z ktorymi po jednej nicy niema o czym mowic a sa tacy z ktorymi mozna pogadac o wszystkim i niewazne kiedy wyladowalo sie w lozku

ktos napisal ze facet mysli, ze kobieta idaca do lozka z nieznbajomym siebie nie szanuje w takim razie podsumuje to myslenie za glupie cnotka niewydymka, moze sie bardzie nie szanowac, pozwalajac swojemu facetowi sobie ublizac itd godnosc, to cos co sie posiada, lub nie bez wzgledu na to jak glupoie rzeczy sie robi. To ze mnie facet ma na 1 randce nie znaczy ze moze roscic sobie prawa, do gorszego traktowania mnie, bez szacunku itd. Hipokrytom mowie nie. Bo jakim debilem trzeba byc by myslec sobie o kobiecie ktora sie przelecialo, ze jest latwa i nie warta mnie, jesli samemu sie jest wlasnie takim?

Gość do jak bum cyk cyk
ale jak ktos jest prawiczkiem to ma prawo wymagac od dziewczyny dziewictwa. zwlaszcza ze przygody potrafia miec jakies przecietniary. ani one piekne, ani cnotliwe

czy wam tez sie wydaje ze wszystkie te wypowiedzi jaka to autorka jest kurweka (za przeproszeniem) pisza ludzie: a) 60+ stara data (zrozumiale) b) 14 lat (zero doswiadczenia w materii) bo ciezko mi uwierzyc ze w dzisiejszych czasach, przesiaknietym seksem od lat, ktos ma takie zacofane poglady... przeciez autorka pisze, ze czeka, ze sie waha. a nie ze dala sie przeleciec 20 obcym facetom 2 dni temu na imprezie.... litosci....