Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tereska1234

Idę z facetem do łóżka po 2 tygodniach znajomości. Za szybko?

Polecane posty

Gość do jak bum cyk cyk
ale jak ktos jest prawiczkiem to ma prawo wymagac od dziewczyny dziewictwa. zwlaszcza ze przygody potrafia miec jakies przecietniary. ani one piekne, ani cnotliwe

do jak bum cyk cyk z takim podejsciem to jeszcze dlugo zostaniesz prawiczkiem... zegar tyka, coraz mniej dziewic czeka na ciebie :)

Gość do jak bum cyk cyk
ja akurat nie pisalem o sobie, ze wymagam dziewictwa. mimo to do takiej co miala 10 partnerow bym nie pasowal. szukam dziewczyny, ktora miala 2-3 partnerow tylko w zwiazku

ale jakie to ma znaczenie? czy boisz sie ze nie sprostasz? nie mozesz miec pretensji do kobiety ze zrobila cos kiedy cie nawet nie znala? zreszta, jak masz zamiar zweryfikowac liczbe tych partnerow?

Gość do jak bum cyk cyk
ja i tak nie pasuje do kobiety, ktora miala przygody, raczej typ grzecznego chlopca ze mnie. poza tym jakims cudem nie jestem i zdaje sobie sprawe ze super bym kobiety nie podniecal. nawet jak mialem szanse u ladnej dziewczyny to rezygnowalem, bo pewnie bym jej nie podniecal tak jak byli partnerzy. poza tym przerazaloby mnie ze kobieta miala w ustach wiele penisow albo uprawiala anal z wieloma facetami, nawet bez zwiazku

szkoda zatruwac sobie mysli takimi rzeczami, mozesz przegapic cos wyjatkowego w ten sposob. skup sie na tym co jest miedzy wami TERAZ

nie kazda kobieta ktora uprawiala sex z wieloma partnerami ma za soba oral i anal. zadna to regula. mozesz przeciez cieszyc sie ze panna wie co robi w lozku i jest WAM cudownie.

Gość do jak bum cyk cyk
wole byc sam niz wiedziec ze kobieta robila to wczesniej z super przystojniakami co mieli super samochody. ja uwazam ze pasuje do grzecznej dziewczyny, a nie wyuzdanej kobiety ktora miala wielu partnerow

Gość byle coooo
taka co uprawiała sex z wieloma to potem prowadzi się jak mercedes

kobiety nie uprawiaja seksu dla samachodu czy kasy (to sa skrajnosci) robia to bo lubia, bo kochaja, bo chca sie zabawic... etc. nie mozesz sie tak dolowac, dlaczego myslisz ze kazdy facet byl lepszy od ciebie??????? moj obecny facet jest conajmniej "przystojny inaczej", a kocham go najbardziej ze wszytskich na ziemi, i pociaga mnie bardziej od wszystkich "modeli" takim mysleniem robisz sobie krzywde a po co??? musimy popracowac nad twoja samoocena :)

Gość iwona21xxxx
ja poszlam do lozka po pieciu dniach bycia razem.moze to glupie ale chociaz bylismy ze soba tak krotko to czulam ze mu bardzo zalezy. teraz mijaja nam niedlugo 3 lata.i nie zaluje ze nie czekalam dluzej z seksem tu nie ma reguly.

to takie gadanie mi sie zdarzali tacy faceci wlasnie, grzeczni ulozeni, ktorzy wiedzieli ze mam kochanka i prosili bym z nim skonczyla. To nie prawda ze ma sie jakis schemat i sie go mocno trzyma. Tutaj w gre wchodzi pociag do kogos, czy sie dobrze przy kims czujemy, nie nudzimy. Gdy czujemy ze ktos jest ok, to po co roztrzasac czy mial o jeda, jednego partnera wiecej ? no chyba ze sie ma problemy z soba / chore kompleksy/brak akceptacji siebie ale to juz nie moj problem

Gość wiesniak
jest bardzo prosta regula i stara jak swiat widze ze niektorych to boli jak facet bzyka codziennie nowa laske to jest super gosciem a jak kobieta zrobi to sie nie szanuje powoli to sie zmienia i przestaje miec az takie znaczenie

a ja jestem nastawiona na przygody, bo uwazam ze milosc i zwiazek to cierpienie, poswiecenie i jeszcze raz cierpienie. Nie chce sie meczyc

jak bum cyk cyk ile tak bedziesz sie bawić? uwiez mi ze kiedys spotkasz faceta i zapragniesz z nim zostac i poświecac sie i cierpiec.

ciesze sie ze ludzie staja sie bardziej swiadomi sklonni do refleksji, glebszych przemyslen a nie wciaz powtarzania regulek za innymi noz mi sie w kieszeni otwiera jak sobie pomysle ze tak wiele kobiet mysli( bo im wmowiono), ze cos musza ze musza stwarzac pozory swietych, dojnych krow do rozplodu, gotowania, prania, nie picia, nie palenia. Kobiety nic nie musza, wszystko moga. Otworzcie te swoja slepe oczy jestesmy tak samo inteligentne jak mezczyzni, dlaczego mamy siebie traktowac gorzej, albo zyc nie tak jak na prawde chcemy ? stereotypy sa dla ludzi slabych, pozbawionych wyobrazni.

A pozatym ja wychodze z założenia ze wsystko jest dla ludzi byle z głową:)

ja jestem po rozwodzie i tez juz swoje przeszlam uwiez mi:( ale spotkałam faceta ktorego kocham i tego sie trzymam

Gość do jak bum cyk cyk
ja po prostu pasuje do grzecznej dziewczyny. szczerze mowiac to wole byc sam, bo nie wierze ze dla kobiety bede pociagajacym ciachem

nigdy nic nie wiadomo...wiec nie chce mowic nie, nigdy. ale teraz jestem zadowolona. Spelniam sie na tym etapie zycia. Odpoczywam od milosci.

Gość do jak bum cyk cyk
ja sie nie nadaje do zwiazkow. nie jestem w stanie zdac prawa jazdy, nie umiem sie bic. do tego jestem chyba uzalazniony od internetu i codziennei sie mastrubuje. taki facet kobiecie nie jest potrzebny

do jak bum cyk cyk z twoich wypowiedzi wychodzi z ciebie taki niepewny siebie, zakompleksiony chlopak. to zrozumiale ze nie pociagasz kobiet, my lubimy facetow ktorzy uwazaja sie za fajnych. Nie wiem czy takie pisanie pomaga, ale co mi tam

Gość do jak bum cyk cyk
mam sluszne kompleksy, bo nie jestem taki fajny jak inni faceci. co z tego ze moglem sie podobac ladnej dziewczynie z powodu jakichs cech charakteru itp. jakby potem unikala seksu bo bym nie byl dla niej tak przystojny jak byli partnerzy. a mi zalezy zeby byc przystojnym ciachem. kobiety, ktore uprawiaja seks bez zwiazku na pewno przykladaja duza wage do fizycznosci faceta. wiec ja odpadam. moze by ze mna kobieta poszla do lozka jakby sie zakochala, ale nie mam szans na seks bez zobowiazan, bo tam liczy sie fizycznosc, a u mnie ona nie jest rewelacyjna. zdaje sobie sprawe ze dziewczyna by mi kazala pare miechow czekac na seks a z innymi mogla chodzic do lozka od razu

Gość klasyczny...
przyklad kapucyna

Gość do jak bum cyk cyk
poza tym dla mnie to chore ze dziewczyna z kims idzie do lozka bo on fajnie wyglada

do jak bum cyk cyk sa dziewczyny i dziewczyny, zycie jedne leca na kase i wyglad inne patrza na faceta normalnie a jakos sie układa, głowa do gory a ze sie masturbujesz to normalne kazdy to robi.moze poprostu poszukaj normalnej dziewczyny

Gość Dek@a
Do: do jak bum cyk cyk. Nie przejmuj się tak chłopie i wyluzuj nieco. Jeśli chcesz to mogę dać ci doopy i zrobić loda. Będzie fajnie, zobaczysz - polubisz to i będziesz chciał więcej :)

pewnosc siebie, inteligencja - mysle ze to jest podstawa do sadzenia o czyjejs zajebistosci. przeciez ci fajni sa fajni bo w to uwierzyli. Sory ale nie gadam juz z toba i tak bylam mega cierpliwa. nie bedziesz mial fajnej dupy bo potrzebujesz baby ktora bedzie wysluchiwala twoich zali, jekow i bedzie w takim samym stopniu zdolowana zyciem co ty, jest to mega niepozytywne, dlatego spadam stad