Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugddvfdfxd

gdy dziewczyna zagaduje

Polecane posty

Gość ugddvfdfxd

i wyglada to na zarywanie. co zrobic? tym bardziej ze byc moze nie jest sie tym za kogo ona mnie bierze i nie ma to prawa miec przyszlosci?

Gość wsiowy mądrala
jakby ci sie podobała to byś nie miał dylematów:D a jak jest jakaś taka powiedzmy średnia to już myślisz że ona chce zostać twoją żonką, gotować ci obiadki, prać skarpety i narodzić gromadke dzieci a ty oczywiscie myślisz że tak na prawde czeka cie atrakcyjne życie pelne przygód i seksu z pieknymi dziewczynami i boisz sie że ona cie osaczy i tego pozbawi:classic_cool::classic_cool:

Gość ugddffdgrdy
to nie tak. sadzac po roznicy wieku musi byc spora przepasc w pogladach i potrzebach. nie bardzo widze sens tej znajomosci. poza tym nie wiem jak sie za to zabrac, jestem kiepski w relacjach tego typu. dziewczyna narazie nie budzi we mnie pozadania, ale to sie moze zmienic. ladna jest, ladniejsza niz te co do mnie wczesniej zarywaly

Gość end of the world
Jak wiesz, że ta relacja nie ma prawa mieć przyszłości to bierz nogi za pas, oboje unikniecie rozczarowań. Potem możesz się tylko od niej uzależnić.

Gość xsddfsgdxyzfd
tylko ze jak mi dziewczyna okazuje zainteresowanie co nie zdarza sie czesto to mysle o tym i mi to spokoju nie daje. sam nigdy nic nie robilem, przyzwyczailem sie do braku drugiej osoby, ale zawsze jak sie pojawia okazja to nie wiem co robic, a chcialbym cos robic

Gość annadora
mam podobna sytuacje -podrywam faceta, ktory jest takim typem samotnika i widze ze nie wie jak sie za to zabrac itp, i nie jest tez zdecydowany... co zrobic ... napiac mu otwartego sms-a typu " hej, moe spotkalibysmy sie dizsiaj"? czy jak

Gość ladna wrazliwa szatynka
jestes jak moj byly ktory zwodzil mnie przez 3 lata# chcial - nie chcial chcial nie chcial cierpialam cierpialam w koncu mnie przelecial potem zostawil, potem przelecial i znow zostawil teraz dupczy jakas blondynke, a ja umieram z zalu i dupcze sie z kim popadnie zeby zapomniec

Gość end of the world
Spróbuj zatem odwzajemnić jej zainteresowanie, jeśli faktycznie chce Cię poznać to dobrze, żeby wiedziała, że nie masz nic przeciwko.

Gość annadora
ladna wrazliwa szatynka - jak cie zwodzil? jak wygladala ta relacja ?

Gość end of the world
ladna wrazliwa szatynka Autor wątku chyba najlepiej wie jaki jest, gdyby chciał kobietę wykorzystać to nie zakładałby takiego wątku tutaj, a jedynie przy niej udawałby takiego niezdecydowanego.

Gość autor musi byc fajnym
dojrzalym mezczyzną

Gość hfdeyfrudegu
no ja nie mam w planie nikogo krzywdzic. najgorsze jest to ze nie wiem czy ona faktycznie mnie podrywa czy to wytwor mojej wyobrazni. ja jestem biednym jak mysz koscielna studentem, totalna golota. ona starsza rozwodka z dwojka dzieci, rowniez niezbyt majetna. gdyby mi dala bardziej dobitny sygnal to zajalbym sie nia, tak przynajmniej mysle

Gość fafdxhfstgc
tutaj moze nie chodzi o to jakim introwertykiem jestem tylko o fakt co taka kobieta moze chciec od kogos takiego jak ja

Gość fssfxstgjutfh
dlatego trudno mi pojac sytuacje, w ktorej kobieta w takim polozeniu zagaduje do szczyla. co moze na tym zyskac? to dwa rozne swiaty, choc nie imprezuje jak inni studenci

Gość ladna wrazliwa szatynka
chodzi o to ze bylismy w dobrych relacjach. fajnie sie gadalo, czasami rozmowy na gg cala noc... pisal, ze mnie strasznie lubi, latalam na kazde jego zawolanie, potem mnie olewal dluzszy czas - bo sie rozmyslil potem wracal, a ja nie umialam sie postawic, bo go kochalam, raz unioslam sie duma, to powiedzial, ze bedzie lepiej jak sobie damy spokoj, poryczalam sie jak glupia i 3 dni chodzilam jak w transie - bylam slaba, tylko on sprawial ze bylam taka ulegla i nie bawilam sie w zadne gierki. Sypial z dziewczynami o zlej reputacji potem, z tego co wiem cpal. znow wznowilismy relacje ja jako dojrzala kobieta wyznalam mu milosc, on nie wprost, ale dawal mi wiele znakow ze mu zalezy kochalismy sie a potem 3 i 4 raz i urwal kontakt po ok pol roku sie odezwal, a ja od razu rzucilam mu sie w ramiona :O:O i znow mnie zostawil, po prostu nad ranem wyszedl i juz nie zadzwonil

Gość gchfsggctgjdd
doradzi ktos?

Gość Mam odpowiedz na rozterki
ladna wrazliwa szatynka Ten Twój "mężczyzna" pewnie jest niesamowicie przystojny, skoro tak bzyka i bzyka... widać ma niesamowite powodzenie. Ty pewnie tez polecialas na ten jego wyglad. A wszyscy nastepni z ktorymi spalas nie byli juz tak atrakcyjni, wiec nie moglas sie w nich zakochać. A Ty pewnie nie jestes ladna, ale przecietnaa, a marzysz o pieknisiu... :D Ot cala odpowiedz !

Gość gość
po 3 latach.... :O