Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagalala

Czy podpisujecie wszystko co przyniesie dziecko ze szkoły ?

Polecane posty

Gość gagalala

tzn.jakieś karteczki do podpisania na jakis temat ?

Gość agfaak
Nie. Nikt tego ode mnie nie wymaga. Niektóre są tylko "do wiadomości" rodziców. Czsem z odpowiednim komentarzem, jeśli trzeba.

Gość gagalala
wiele jest takich np. ' wyrażam zgodę ' i podpis ,czy podpisujecie wszystkie takie karteczki ? czy wyrażacie na wszystko zgodę ?

u mojej corki w każdym zeszycie jest kartka,do ktorej nauczyciele wpisuja oceny z kartkowek,prac klasowych,prac domowych,plusy za aktywnosc i trzeba podpisywac.Uwazam,ze to dobrze,bo dziecko nie ukryje przede mna ocen i jestem na bieżąco-widze,w ktorym przedmiocie np idzie jej słabiej. To samo jest z zeszytem do korespondencji-podpisuję kazda informacje od wychowawcy np o wywiadówce,zawodach itp

Gość olga.w
ja podpisuje karteczki które syn ma wklejone w zeszycie przez wychowawce ,np zgoda na udział w wycieczce ,pytam syna czy chce jechać jak chce to zgodę wyrażam jak nie chce to podpisuje i piszę że nie wyrażam zgody ,podpisuje też wszystkie informacje np o skróconych lekcjach galowych strojach bo wychowawca prosił o to na zebraniu ,wiem że są rodzice którzy nawet do zeszytu nie zaglądają i dzieci muszą siedzieć w świetlicy bo matka olewa albo w dzień galowy wpadają w dresach ,a potem palą głupa czemu dziecko nie powiedziało ,moim zdaniem obowiązkiem rodzica zaglądać jest do dzienniczka a nie zwalać potem a dzieciaka ,dzieciaki są dosyć zakręcone i coś zawsze im umyka.