Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewieszprzeciez

ehh.. moja dziewczyna nie lubi żadnych z tych rzeczy, które ja kocham i mam fety

Polecane posty

Gość niewieszprzeciez

otóż moja kobieta nie lubi: - się przytulać - minetki (tzn. nie zabrania mi.. ale widze, ze jest to jej obojetne) - masażu i lizania stópek (mam fetysz na pkt. damskich stóp) i przede wszystkim nigdy nie robiła mi loda i nie zrobi.. bo uważa to za pogardliwe dla kobiety :O ehh, gdybym miał większe powodzenie to bym ją rzucił.. i znalazł sobie inna lepsza , normalną.. które lubi te rzeczy

Gość kdeko
rzuc

Gość odpisze coś
ehh, gdybym miał większe powodzenie to bym ją rzucił.. i znalazł sobie inna lepsza i vice versa

Gość Nie każda
lubi i ma do tego prawo. Ja bym ciebie rzuciła :P

Gość Freelancerka
"i znalazł sobie inna lepsza , normalną.. które lubi te rzeczy" Normalną, tzn. tolerującą twój fetyszyzm? A to dobre.. :D

Gość TereazToOczym
dla mnie kobieta, która nie lubi miec lizanej cipki i która nie robi loda swojemu facetowi to nic nie warte gówno.. a do tego powinna tolerowac fetysze faceta, w koncu to ze jej wymasuje stopy albo je wyliże to nic sie jej nie stanie, a facet bedzie zadwolony... o przytulaniu nie wspominam, bo tylko tania zimna suka nie lubi sie przytulac :O

Gość wegwew
Ja też nie przepadam za minetą. Tzn. jest mi obojętna. Wolę palcem. Loda robię chętnie i często. Ale najbardziej mnie dziwi że nie lubi się przytulać - jaka kobieta nie lubi? Wnisokuję więc że laska brzydzi się Ciebie (też się raz spotykałam z gościem, którego się brzydziłam) albo Cię nie kocha

Gość bubasababubaaa
one chyba Cię nie kocha!!! jesli mój facet uwielbiqał by mi masować i lizać stopy, to bym sie zgodziła! masaż jest fajny, lizanie stóp dziwne, ale jesli pragnąłby tego, to czemu nie? a co do mimety, to moze coś źle robisz, że jej sie nie podoba? jesli inne dziewczyny były zachwycone Twoją techiniką, to nie znaczy, że ona będzie. każda jest inna! spróbuj jakoś inaczej. a moze po prostu ogromnie się wstydzi, że ją tam oglądasz? jesli tak to pomóż przełamać wstyd. a co do loda, to wiesz.... znam faceta, który tego nie chciał! powiedział NIE!!!! Chyba myślał, że to tylko dziwki robią, albo po prostu wstydził się. Nie wiem. Zdziwiłam się, no ale powiedziałam, skoro on mi robi rózne rzeczy, to dlaczego sam nie chce. zgodził się. no i teraz to uwielbia :) A pozatym technika czyni mistrza, więc wiadomo, że wielu razach jest jeszcze lepiej :)

Gość bubasababubaaa
mimeta jest dobra, gdy jestem b.podniecona, wtedy jest super. a tak, to też wolę palcem. Zależy od techniki partere i umysłu kobiety, jesli mysle np co jutro kupie w sklepie, to nic nie czuje, a jak skupiam sie na tym, to jest fajnie :)

Gość autorze zycze ci
abys trafił na szmate która bedzie ci obciagac i nie tylko tobie wtedy uszanujesz to co masz zostaw dziewczyne , niech ma szanse na normalnego goscia a nie pojeba jakim jestes ty

Gość Un homme fatal;)
Przesadzasz ,pamiętam jednego pana z tego forum który optował za tym aby częstotliwość stosunków między parami heteroseksualnymi była ustalana odgórnie i administracyjnie :D , zamieścił nawet swego czasu indeks pozycji zakazanych..;D Jak zwykle dostało się swojskiemu pukanku od tyłu ( co tylko potwierdza moją teorie że większość dzisiejszych purystów to wczorajsi nawróceni hedoniści z inklinacją do animalistycznych praktyk;)

Gość Un homme fatal;)
Nie lubi minety ,robienia laski ,masażu (zostaje głębokie mistyczne porozumienie duchowe i ruchanie )a podobno to faceci zachowują się jak zwierzęta ..;)

Gość Fetyszysta Stóp
Cześć mam 22 lata jestem z Wrocławia szukam dziewczyny która lubi fetysz i pieszczoty stóp, bardzo lubię tak pieścić i chętnie poznam dziewczyna która też będzie miała ten fetysz. Jeśli chciałabyś spróbować albo marzysz aby ktoś wylizał Ci stópki napisz na moje gg 42152854 . Moim zdaniem fetysz ma każdy i to coś normalnego sam jestem normalnym facetem no ale nic nie poradzę, ze natura stworzyła kobiety takie cudowne i wszystko w was jest warte wielbienia wszystkimi zmysłami ;* stopy to jeden z moich ulubionych fetyszy ;> PISAĆ NA GG 42152854 !!

Gość gość
FETYSZYSTA STÓP... Ja bym chętnie skorzystała z twoich usług... chciałabym aby mi ktoś wymasował i wylizał stopy... Jeśli chcesz to napisz na fb priv. Jennifer Francuz. Jestem 13 latką zadbaną. Mój rozmiar stópek to 39

Gość gość
sodoma i klub palikota