Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfsdfd

Cena biletu PKP Warszawa-Zakopane

Polecane posty

Gość fddfsdfd

Czy orientujecie się może ile kosztuje bilet + miejscówka?

Czy Ty jesteś kaleką społeczną? Wejdź na www.pkp.pl i tam znajdź cenę tego połączenia... Normalnie chyba mają wszystkie strony internetowe oprócz Kafeterii zablokowane w przeglądarce...

Gość jak sie chce jezdzic
luksusowym pociagiem z miejscówka to pewnie ze 150 zł , jak jakims tanim to z 50 zł:P

Gość joe2012
Panie Krytyku Literacki, Wiekszosc tych poszukiwarek mozna o d... potluc. Juz od godziny szukam polaczen i cen do Zakopanego i za kazdym razem "Zakopane" zamieniane jest przez poszukiwarke na "Wroclaw". Ja nie chce do Wroclawia, ja chce do Zakopanego!

Gość joe2012
Junn, Dzieki Stokrotne, ta poszukiwarka faktycznie dziala! Bylem juz bliski zalamania. Inna poszukiwarka za kazdym razem domagala sie powtorzenia zapytania tlumaczac, ze nie "zapamietala" pytania - autentyk!

Gość joe2012
Jozek, Mysle, ze cos Ci sie pokrecilo albo moja polszczyzna juz do niczego. Jest dokladnie "na odwrot". Jesli ja zadaje pytania poszukiwarce internetowej to po to by nie zadawac pytan kasjerce w kasie biletowej i nie marnowac jej i innych oczekujacych w kolejce czasu. A ponadto, tacy jak ja nie stanowia problemu w polskich kolejkach. Mieszkam daleko, 7 tysiecy kilometrow od Warszawy i rzadko przjezdzam do Polski. Dziekuje za Twoj komentarz.

Gość Tereska bez pieska
Taniej jechac PKSem. W ub. roku bilet kosztował 60 zł.

Gość joe2012
Dzieki Teresko, To cenna informacja.