Nata.Lia 0 Napisano Luty 29, 2012 Witam :) Mam zamiar zacząć od 1 marca głodówkę 2-tygodniową. Mam 170 wzrostu a ważę 83kg :( chcę zrzucić przynajmniej 10kg. Może ktoś się dołączy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jo-jo-jo-joooo Napisano Luty 29, 2012 co za glupota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajshdg Napisano Luty 29, 2012 to pod okiem dietetyka , lekarza wiecej szkod sobie narobisz i jo-jo potem gotowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tova 0 Napisano Luty 29, 2012 Ja tez jestem na diecie od poniedziałku. Chce przez miesiac nie jesc slodkiego i po 18stej a w kazdy kolejny poniedzialek zrobic glodoke. Zobaczymy jakie efekty beda. Juz sie czuje lepiej nie jestem, taka ociezala. Glodowka przez dwa tygodnie chyba nie za bardzo potem jest efekt joo-joo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajshdg Napisano Luty 29, 2012 zgadzaam sie z poprzedniczka, 1 raz w tygodniu tak , ale nie wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nomi22 Napisano Luty 29, 2012 czesc ja tez uwazam ze glodowka to nic dobrego , kazda z nas chcialaby szybko pozbyc sie kg ale nie tedy droga wiem bo to przerabiałam... Tova zapraszam Cie do mojego tematu 40dni bez slodyczy , bo ja tez zaczynam od rzucenia tego nałogu i zdrowego odzywiania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajshdg Napisano Luty 29, 2012 podaj linka do twojej kafe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nomi22 Napisano Luty 29, 2012 emat zalozylam w dziale zdrowie i uroda Dz załozycielki tematu : Masz sporo do zrzucenia takze juz zdrowe odzywia nie i troche ruchu duzo dla Ciebie zmieni nie porywaj się odrazu na głodówke , bo co z tego jak nawet schudniesz te 10 kg jak pozniej uniemozliwisz sobie dalsze chudniecie a przy nieprawidłowym wyjsciu z głodowki nawet przytyjesz wiecej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajshdg Napisano Luty 29, 2012 dziekuje za info:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach