Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilczek11

nieszczęsliwie zakochany

Polecane posty

Gość wilczek11

Poznałem ją jakieś 3-4 lata temu całkiem przez przypadek.Mianowicie zapoznała mnie z nią jej kuzynka. Od tamtego czasu zostaliśmy dobrymi przyjaciółmi... Przez te lata ona miał swojego chłopaka, ja samotnie żyłem w nadzieji,że gdzieś jest ta jedyna..Przeżyłem nieudana próbę wyznania miłości innej- ona była przy mnie, mimo że była zakochana w swoim Michale. Zawsze kiedy rozmawialiśmy czułem, że jest mi bliska , że ją lubie i coś we mnie siedzi. Któregoś dnia napisała, że jej dotychczasowa miłośc się skończyła. Byłem w tamtym momencie przy niej, wspierałem ja. Potem mieliśmy chwile przerwy od siebie. Wkrótce jednak nasze relacje znacznie sie poprawiły. Codziennie rozmawialiśmy, całymi dniami potrafiliśmy pisac smsy i na gg. Wyznała mi ,ze dobrze jej jest przy mnie i kocha mnie jak brata...w końcu spotkałem sie z nią. Pierwszy raz od jakiegoś czasu było mi dobrze mając przy sobie tak cudowną kobietę. Zwierzała mi się ze wszystkich swoich problemów a ja jej. Razem bawiliśmy się na dyskotece- pierwszy raz w życiu przełamałem swój lęk i czułem ze przy niej odpływam.Następnego dnia siedziałem u niej do późna,sama chciała żebym przy niej był.Było nam ze sobą wspaniale, wtedy coś do mnie dotarło, że coś czuję do niej.Ale wszystko zdusiłem w sobie i czekałem aż się wszystko rozwinie.Tak miało miejsce następne nasze spotkanie. Leżeliśmy i oglądaliśmy filmy, ona na mojej piersi -ja urzeknięty jej zapachem i pięknem. Patrzyłem w jej duże oczy i piękny uśmiech. Dzisiaj już wiem: zakochałem się po uszy w mojej najlepszej przyjaciółce Oli! Tylko czy ona do mnie coś czuje ? Proszę Was o opinie, doradźcie coś młodemu, zakochanemu chłopakowi..

wiesz co lepiej jesli chcez miec ta przyjaciulke to lepiej jej nic nie mow bo jak to zrobisz to mozesz ja stracic

Gość ewrew
taka relacje w któej jestes w zaden sposób nie zmierza do bycia razem. jestes jej posieszycielem a nie facetem. jest jej wygodnie z toba, ale nie mysli o tobie jako potencjalnym partnerze. jesli chcesz wiecej to musisz uciac to co było dotychczas.

ewrew ok, zgadzam się. Dobra nie pomaga jej, nie słucha żalów i co sama się domyśli, czy może po takim "poście" powinien zaprosić ją na randkę?

Gość ewrew
jak on przestanie robic co powyzej to ona moim zdaniem urwie kontakt i tyle, bo on przestanie zaspokojac jej potrzeby. ruch bedzie nalezał do niej. to on musi zdecydowac czy dalej chce ciagnac to chora relacje czy zerwac kontakt ( ona poczuje strate) i moze cos nowego zbudowac juz na pozadaniu bo bez tego nie ma zwiazku

Gość jakim cudem???
patrzyles jej w oczy? "Leżeliśmy i oglądaliśmy filmy, ona na mojej piersi"

Gość wilczek11
to w takim razie co radzicie? Podajcie jakieś konkrety. Dodam że ostatnio nasze relacje coraz bardziej sie pogłebiają, godzinami potrafimy rozmawiać przez telefon o róznościach. :P zauważyłem ze zwraca się trochę czulej do mnie i chyba lubi jak gadam z nia.

Gość ewrew
to pocałuj ja ty melepeto

Gość wilczek11
to nie takie proste ;p ona nie chce sie wiązać przynajmniej narazie- tak mi powiedziała raz.;/ To może mam jej dać trochę czasu i czekać?

Gość wilczek11
nie takiej odpowiedzi oczekiwałem ..

daj jej czas. może to nie odpowiedni moment? a może poprostu ona czuje w Tobie wsparcie prawdziwego przyjaciela i nie chce nic więcej bo związek mógłby waszą przyjaźń zniszczyć.

Gość ewrew
a co ma wpsolnego wiazanie sie z całowaniem? jak ty masz zmiar sie słuchac ze ona nie chce zwiazków to jest jej przjaciłka a nie potencjalnym facetem

Gość ewrew
jak Ty bedziesz sie jej dalej słuchał i dawał jej czas to bedziesz dalej jej przyjaciółka, pamietajk o tym

Gość wilczek11
no to sie musze przyłożyć solidnie to tego i coś wkońcu zrobić.

Gość sfsdf
jako ona na ciebie nie spojrzy jako potancjalnego partnera i kochanka to cienko. od dzis nie jestes jej przyjciółka, nie gadaj z nia godzinami tylko całuj

Gość wilczek11
tak własnie myśle zrobic :D