Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek000

Czy to ma sens ?

Polecane posty

Witam wszystkich chciałabym was się doradzić sytuacja wygląda następująco byłam z chłopakiem ok 5 miesięcy wszystko było ok do czasu kiedy zaczęliśmy się zwyczajnie Kłócić w zasadzie o drobiazgi aż w Końcu on napisał mi SMS , ze poznał kogoś i chce zemną porozmawiać tłumaczył mi , ze to ta dziewczyna zaoferowała mu spotkanie a on chciał zemną tylko pogadać itp rozstaliśmy się w zasadzie to ja zerwałam i do teraz tego trochę żałuję choć wiem , ze nie powinnam z tego co wiem to on jest teraz z tą dziewczyną ... a ja bym go chciała odzyskać nic na to nie poradzę , że go Kocham pomimo iż czas leci utrzymujemy jakiś kontakt ale jest to rozmowa raczej przez neta niż na żywo obydwoje mamy po 19 lat

wedlug mnie -bez sensu jest ta ewentualna walka o chlopaka.Ma dziewczyne , zerwalas sama i co tu jeszcze chcesz szukac ? Jestes tak mlodziutka , ze zdazysz jeszcze sie zakochac w kims na nowo. Poczekaj, odpusc sobie tego chlopaka i poczekaj na niespodzianke, ktora ma dla Ciebie los. Milosc -kazdy za nia goni, niewielu udaje sie ja zlapac.Tym razem nei zlapalas jej :-(

pamietaj -w zyciu nie mozna tupnac nozka i to mam juz:-P Zeby Ci sie udalo , musialby chlopak chciec tez. A NIE chce , skoro jest inna. Zrobisz jak uwazasz , ale radze Ci dobrze odpusc sobie te mysli.Postaw na zupelnie nowe uczucie .Czyz musi byc gorsze od tego?

Nie mówię , że tupnę nóżką i tak będzie nie oto mi chodziło ale wiem , że też żałował tego , ze się rozstaliśmy po części i nie chcę robić nic na siłę tylko po prostu chciałbym się z nim umówić tak po prostu porozmawiać sam mi to nie raz proponował a robię sobie nadzieje bo wiem , ze kiedyś on naprawdę mnie Kochał i sama nie wiem czy do Końca by nie chciał bo po naszym rozstaniu promował mi głupie kino ... ale może masz racje

Nasze zerwanie to raczej były nerwy jak ty byś się czuła po sms ,, poznałem Kogoś '' ? I bardzo proszę o radę ewentualną

myślę, że nie powinnaś nic robić. stracisz imię w jego oczach jak będziesz teraz walczyć czy coś. jeśli ma wam dane być jeszcze razem to na pewno będziecie ;)