Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

dzis wypłata..a...

Polecane posty

jak policzyłam wydatki to po odliczeniu stwaki na jedzenie marna 200 zł to zostanie mi 175 zł na inne rzeczy:/ eehh amiałam takie marzenia..

Gość Ciekawa jestem...
To i tak Ci sporo zostanie.

Gość nie mam imienia
stwaki karmisz w zoo?,to dobra dziewczyna jesteś

jade do domu teraz na weekend, wiec mam nadzieje ze strczy, nie gotuję obiadów, żywie sie kanapkami, noo czasem sibie zupe zrobie, a ta reszta ejst na bielt do domu i reszte przykemnosći

chyb apo prostu zaszalałam z koesmtykami zamówilam az za 180 zł:/ wieć dlatego tak mało mi zostanie, akurcze marzyłam ze sobie jakaś marynarke kupie...

Ja mam w tym miesiacu 2 800 oplat.... sama szola mnie w tym mieisiacu kosztuje 1000 zl. bo czesne i egzaminy czynsz i oplaty mieszkaniowe 600 kredyt 300 telefon 100 prezent dla chrezsnicy na urodziny 100 splata karty kredytowej ok. 300 na jedzenie do wspolnego budzetu ok.500 do tego musze zatankowac samochod i zyc caly miesiac

Gość plastikowaBiedronka
a ja miałam dziś dostać i nie dostałam :( dopiero 10 dostanę kasę a w portfelu 97zł :(

anioł ciemności no ale Ty super zarabiasz.. ja jak odliczyłam siciówke, tel i jedzenie to zostało mi te 175 zł, na bilet do domu 60 zł , wiec na moj epzyjemności mam 110 zł, co pewnie przejem albo przepije z hcłopakiem będąc w domu:/ i znowu bęe żyła na ost grosz:/ mam nadzieje za za miesiac nedzie lepiej bo wiecej dostanę:D

jeszcze nie wpłynęła, gotówki tez nie dtałam, a potrezbne mi na dziś koniecznie? przypomnieć się?