Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cokolwiek ubierzecie beedzieci

W cokolwiek się ubierzecie.. i tak będziecie nijakie zwyczajne.. plebs

Polecane posty

babchłopy , kurvy , zwyczajne baby , wmawiacie sobie ze ''kobieca'' figura jest uwielbiana przez facetów ale oni i tak walą konia podczas waszej nieobecnosci pod filmy i fotki chudych lasek z dużymi balonami a mowią potem ze one są takie okropne ,dziwki : D : D buhaha ja sie pogodzilam z tym ,wam tez radze , czytanie blogów modowych nic wam nie da bo i tak będziecie klonami , na ulicy 99 % ludzi niczym sie nie wyróznia ,niczym !! 0,5 % to ci piękni ,zawsze super ubrani niczym z magazynu o modzie kolejna połowka wyróznia sie w sposob. heh kontrowersyjny 🖐️ tak powiecie ,ze jestem poyebana ,sfrustrowana ,ze nic mi do waszego wyglądu .. ale dla kogo sie stroicie jak nie dla NAS , spoleczenstwa? tylko nie mowcie mi ze DLA SIEBIE hahahaha

Gość malinowy gorzki deszcz
coś ci prowokacja nie wychodzi ćwoku :P

Gość babilon
ulalała ulała

moze to jest troche prowokacja ,ale to szczere co o was mysle i tyle

Gość life is brutal.........
tych "pięknych" może i jest z 0,5% ale oprócz tego uważam że jest całkiem sporo osób które można określić jako "ładne" i "atrakcyjne", a czesc z nich po odpowiednim podpicowaniu śmiało można by zaliczyć do pieknych;) ale co do reszty to sie w zasadzie zgadzam:classic_cool:🖐️

Gość malinowy gorzki deszcz
wrzućcie swoje fotki boginie i adonisi to z was posmiejemy , nie ma to jak skomlenie prostaków

Gość hhhjjhjhhj
autorka tematu pisze "że sie z tym pogodziła" czyli poniekąd sama przyznaje że do tych pieknych nie należy, a skoro tak to po co foty

Gość olaolessa
Mam do was wielka prośbę o pomoc i kliknięcia. Trzeba wejść na moją stronę przez ten link http://meandcouture.blogspot.com/2012/02/lace love.html i kliknąć w zalinkowane łączę firmy OASAP lub w Baner Oasap po prawej stronie http://meandcouture.blogspot.com/2012/02/lace love.html Liczy się każde kliknięcie, będę bardzo wdzięczna za wsparcie :*:*

Gość Lady Eomer
Tak, tak, lesczyki w tanich ubrankach i styropianowych bucikach z Biedronki po same cOOle (((((( OO )))))) :) :) :) :classic_cool: