Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość operetkai

Najważniejsza jest twarz.

Polecane posty

Gość operetkai

Figurę mozna poprawić, a nwet bez poprawek z ładna twarzą preentuje się lepiej niż dziwna czy brzydka twarz przy figurze modelki. Jestem tym drugim przypadkiem i wiem co mówię... jak twarz spaprana to kanał :( Jak patrzę na kobiety to większość ma ładne oczy, łądne twarze i one się podobają przy niedociągnięciach, a jak komuś się treafi fejs jak z cyrku to...biedny jest ( zaznaczam, że to są rzadkie przypadki)

Gość eloenora
Ja mam bardzo ładną mordę ale mam wielkie, nieproporcjonalne dupsko 😭 i wygladam jak kaczka!

Gość operetkai
Ale to tylko tyłek, twarz to jest element w którzy patrzą zakochani, oczy i te sprawy....

Gość nie sposób przyznać ci racji
nie wiem czy cię to pociesza, ale dziewczyna z super ładną twarzą, ale otyła również będzie mieć problemy z znalezieniem faceta. ta z ekstra buzią i zajebistą figura też odstraszy większość nieśmiałych/niepewnych facetów. dobra fryzura, sensowy makijaż potrafią zdziałać cuda :)🖐️

Gość eloenora
Ale nie zakochani patrzą na dupsko!

Gość operetkai
ich mozna ignorować, bo w sumie co nas obchodzi ich zdanie ;)

Gość ewfreferfre
kiedys gdzies czytalam ze to wlasnie na podstawie twarzy czlowiek podswiadomie dobiera sobie partnerow seksualnych

Gość eloenora
Jak jest fajne dupsko to można się zainteresować resztą 🖐️ Zresztą nie mam żadnego zakochanego i ja tez nie jestem zakochana, więc zostają mi tylko spojrzenia przystojnych przechodniów!

Gość operetkai
Wcale nie, ja ma w porządku jak sie wyraziłaś "dupsko" i rzeczywiście się podoba tylko, ze twarz zniechęca... i co mi z tego?

Gość eloenora
na twarz można włożyć papierową torbę i już! A dupska nie schowam

Gość lubietecze
Wiadro na twarz i pchasz.

Gość operetkai
hahaha ale ja twarzy też nie schowam przecież, jak bedę szła po chodniku to walnę w słup z tą papierową torbą ;D

Gość ewfreferfre
ale to na twarz sie patrzy najpierw, jesli w twarzy cie cos nie zaintryguje, to nawet piekne dupsko nie pomoze

Gość operetkai
no właśnie o tym mówię

Gość operetkai
Czyli wygrałam spór: najwazniejsza jest twarz, eh. Prawda boli.

Gość wiesniak
najwazniejsze jest zdrowie

Gość eloenora
No przecież wytniesz w tej torbie dziury na oczy to na słup nie wpadniesz!

Gość fgj
jasne, ze ryło najważniejsze. Ale figura niestety też musi w miarę być... Co tu gadać. Niemniej jednak figurę zmienić łatwiej niż niewyjściowy pysk

Gość mentaI cut
Jasne że tak. Kobieta z brzydką twarzą ma przesrane życie. Wiem co mówię, bo mam za duży nochal i chociaż reszta twarzy jest naprawdę dobra to mi ten nochal wszystko psuje.

Gość operetkai
wieśniak, zgoda, ale to już inny temat :D eleonora : hahaha no to jest rozsądne, rozważę jeszcze maskę gazową

Gość operetkai
mental cut. myslę, że jeden element aż tak nie psuje twarzy, zawsze możesz zoperować, ciesz się, ze reszta jest ok

Gość ewfreferfre
@ operetkai pociesze cie ze ja mam i brzydka twarz, i zjebana figure :)

Gość eloenora
No widzisz! Zawsze możesz zwrócić na siebie uwagę w inny sposób. Ja czasem w sklepie podskakuję wymachując koszykiem - od razu wszyscy na mnie patrzą :D Kiedyś też widziałam w tramwaju dziewczynę, która miała słuchawki na uszach i bezgłośnie śpiewała bardzo się tym emocjonując - też miała widownię :D

Gość mentaI cut
Nie mogę zoperować, bo nie mam pieniędzy. Jeden element może naprawdę wszystko popsuć, kto mi będzie patrzył w oczy i się zachwycał jak zbyt długi i niesymetryczny nochal wybija się na pierwszy plan nawet przed zajebistymi oczami. :)

Gość eloenora
Wcale nie - mam znajomą z wielkim nochalem a facetów naokoło niej tylu lata, że szok

Gość mentaI cut
W życiu widziałam tylko kilka naprawdę bardzo brzydkich kobiet i kilkanaście brzydkich. Kobiety zazwyczaj nie mają defektów twarzy tylko są zbyt przeciętne albo nawet jak ładne to się nie wyróżniają, dużo jest ładnych Polek. Poza tym jak ktoś nie ma defektu to może jakoś fryzurą i makijażem dodać sobie atrakcyjności i już ma seksowną twarz niekoniecznie super piękną. Jeden defekt skreśla wszystko. A ty autorko co masz zjebane w twarzy? :)

Gość ewfreferfre
mental cut tez mam nos paskudny :) ale ogolnie mam twarz zryta :(

Gość operetkai
ewfreferfre - tylko tak piszesz, żeby pocieszyć, ale dzięki za dobre checi :D eloenora - możliwosci mam nieograniczone to fakt, mogę np łapac ludzi na lasso, na pewno mnie zauważą :) mental cut - ja tam widuję dziewczyny z duzym a nawet garbatym nosem, które są ładne, oczy to podstawa, kiedyś ktoś je dostrzeże spod noska :P