Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaa;)

Brak miesiączki

Polecane posty

Gość Aaa;)

witam. miesiączka spóznia mi się 7 dni. od jakiegoś miesiąca zażywam leki przeciw atopowemu zapaleniu skóry (attarax i xyzal) dodatkowo smaruje skórę maścią sterydową bedicort. Tydzień temu byłam u lekarza, bo okazało się, że mam stan zapalny. Ginekolog przepisał mi globulkę dopochwową (nie pamiętam jej nazwy, ale aplikuje się ją tylko 1 raz i wszelkie dolegliwości mają przejsć taaa... ). Czy to możliwe, że okres spóźnia mi się przez tę kurację? Wcześniej nie miałam takich problemów okres spóźniał mi się max tydzien...Dodam jeszcze, że robiłam test ciążowy(chyba zrobie jeszcze jeden) i wynik negatywny. czy ktoś wie czy tego typu leki mogą powodowac zmiany w cyklu menstruacyjnym?

Gość fsddsfsdf
doszło do stosunku ostatnio z partnerem ? czy nie uprawialiscie sexu :D ?

Gość Aaa;)
Jak piszę, że robiłam test to chyba oczywiste, że uprawiałam sex. Matką Boską nie jest5em na cudowne zapłodnienie nie ma co liczyc

Gość fsddsfsdf
Leki na azs, raczej nie powinny wpływać , choć ta kuracja sterydowa ... ma różne skutki uboczne ;P Ale sądze że to przez tą globulkę ;) Jeśli po tygodniu nie pojawi Ci sie okres możesz jeszcze raz wykonać test ;) , albo odwiedź ginekologa :) Przez terapie może Ci sie cykl zmienił ;) spokojnie poczekaj :P

Gość Aaa;)
Tydzień to dziś mija.... no nic trzeba sie zebrac do apteki. dziekuje za odp ;)

Gość fsddsfsdf
Nmzc .. Ale Nie stresuj sie :P bo to tez wpływa :)