Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo juz nie wiem co robic

ktory staz wybrac?

Polecane posty

1. policja - staz od czerwca na 4 miesiace, nie gwarantuja zatrudnienia 2. monar - staz od kwietnia na 5 msc i daja zatrudnenie na kolejne 4 z mozliwoscia przedluzenia umowy pomozcie, doradzcie

na policji w dokumentach i wynies, przynies, pozamiataj.. monar - zajecia profilkatyczne z dzieciakami dodam,ze jest po reso

upup

Gość skarpeciochy
ja wybrałabym Monar. żeby dostać pracę w policji trzeba i tak przejść testy i szkółkę. No chyba, że w pionie cywilnym. Sama studiuję reso i była bym bardzo szczęśliwa mogąc odbyć staż w Monarze.

Gość pytam pytammmmmmm
szansy na prace w mudurze nie mam i tak, jestem po powaznym wypadku i nie mam na tyle sprawnosci by do testow podchodzic :) tez mysle,ze monar ale rodzice mowia, ze pozniej jakby co to w policji wieksza kasa

Gość rób co lubisz
jak po reso to monar

Jak chcesz pracować w policji to staż Ci nie pomoże, no chyba że chcesz być panią z biura

"tez mysle,ze monar ale rodzice mowia, ze pozniej jakby co to w policji wieksza kasa" No dobrze, ale piszesz że i tak nie miałbyś szans przejść np. testów sprawnościowych ze względu na stan zdrowia. Myślę że Monar w twoim przypadku jest odpowiedni :) i jeszcze zdobędziesz doświadczenie, które ci się przyda ;)