Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aarrrreeeeeeeee

Jak o niej nie myśleć??????????

Polecane posty

Gość aarrrreeeeeeeee

Ludzie powiedzcie mi jak zapomnieć o tej okropnej dziewczynie która zlała mnie dla kogoś innego???? Tyle czasu się starałem;(((((((((((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!

Gość Aneta

Poprostu nie myśl o niej 

Gość Gość
Dnia 29.02.2012 o 20:38, Gość aarrrreeeeeeeee napisał:

Ludzie powiedzcie mi jak zapomnieć o tej okropnej dziewczynie która zlała mnie dla kogoś innego???? Tyle czasu się starałem;(((((((((((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!

Starałeś?? Może zasłabo?!? 

Gość Mario

Jeśli chłopak nie spodoba się dziewczynie żadne, nawet długotrwałe starania nic nie dadzą. Przecież to oczywiste. Przeżyłem kiedyś odrzucenie. Starałem się jak mogłem. Wychodziłem wręcz z siebie. Ona jednak była zapatrzona w innego chłopaka. Nie miałem u niej szans choćbym moje serce na dłoni jej pokazał. Innym razem poznałem podczas wakacji dziewczynę. Od razu spodobaliśmy się sobie nawzajem. Jeszcze tego samego dnia chodziliśmy z sobą trzymając się za ręce. Nie musiałem się wogóle starać. Po co marnować czas na podchody skoro się sobie podobaliśmy. Piękne to były czasy. 

Gość Gggtr45dhi

Jesli Cie nie kocha to nic nie zrobisz,nie da sie zmusic do uczucia...dziewczyna nie jest okropna,moze docenia starania ale nie jestes w Jej typie i nie moze sie przymusic do kochania Ciebie...na swiecie sa miliony innych kobiet ktore bylyby zachwycone Twoim zaangazowaniem 

Gość Esox
20 minut temu, Gość Gggtr45dhi napisał:

Jesli Cie nie kocha to nic nie zrobisz,nie da sie zmusic do uczucia...dziewczyna nie jest okropna,moze docenia starania ale nie jestes w Jej typie i nie moze sie przymusic do kochania Ciebie...na swiecie sa miliony innych kobiet ktore bylyby zachwycone Twoim zaangazowaniem 

Zgadza się. Do miłości nikogo nie zmusisz. Musi być wzajemna chemia, a to czy jest chemia czuje się od razu. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Esox napisał:

Zgadza się. Do miłości nikogo nie zmusisz. Musi być wzajemna chemia, a to czy jest chemia czuje się od razu. 

Chemia kończy się,  przy braku miłości związek się wypala i rozpada