Olulena 0 Napisano Luty 29, 2012 Czy boli Was głowa czy brzuch czy macie owłosienie łonowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beatka s-k 0 Napisano Luty 29, 2012 tak a po miesiaczce tracimy owlosienie buahahahaah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akashanet Napisano Luty 29, 2012 na dzień lub 2 przed okresem mam straszną ochotę na czekoladę albo chałwę,. właśnie jestem przed i dziś zjadłam 2 cale tabliczki czekolady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dddfffffdd Napisano Luty 29, 2012 lol dwie tabliczki czekolady ,szalona jesteś :-) Ja mam dziś pierwszy dzień i ochotę na słodkie ,zjadłam kawałek ciasta :-( A tak to już tydzień przed okresem tak bolą mnie piersi,ze schodzić po schodach nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyryryrr Napisano Luty 29, 2012 Po dwóch tabliczkach to bym nie mogła się wysr.ać przez dwa miesiące takie bym miała zatwardzenie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach