Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet w szoku

dlaczego tabletki anty

Polecane posty

Gość facet w szoku

tak jak w temacie zona ma 21 lat a jest poraz 3 w ciazy bierze tabletki regularnie ale to nic nie daje co jest grne mam juz 3 dzieci a teraz 4 no nie do wiary przed chwilal sie dowiedzialem ze znowu dziecko

Gość może coś robi źle
na przykład nie trzyma się pory brania tabletek albo zapomniała coś. Chociaż pewnie się pilnuje skoro wpadki miały miejsce podczas brania tabletek ale słyszałam też że niektóre kobiety mają tak że na nie tabletki po prostu nie działają tak jak powinny. Moja kumpela miała pierwszą klasyczną wpadkę ale dwie kolejne przy tabletkach, za drugim razem bliźniaki więc już przed 3 ciążą twierdziła że brała jak w zegarku. W końcu stosują prezerwatywy i tylko w dni niepłodne. Powinniście zastosować jakąś inną metodę i to raczej nie hormonalną, bo jak tabletki nie działają to inne metody hormonalne tez mogą nie działać.

Gość facet w szoku
napewno nie zapomniała tego jestem pewien kurde no nie moge uwierzyc 4 dziecko chyba przestane sie z nia kochac

Gość powiedz to mamusi
hahaha albo cię oszukuje, albo bierze aspirynę a nie tabletki anty :D Poza tym jakoś wcześnie zaczeliście te dzieci.. w wieku 17 lat? Więc myślę, że ci się nudzi i taki sobie żarcik wymysliłeś

Gość facet w szoku
napewno nie oszukuje i nie robię sobie żartów pierwsze dziecko miała w wieku 19 lat rok później bliźniaki a teraz 4 dziecko a może naprawdę mnie oszukuje ale niby dlaczego miała by to robić

Gość może coś robi źle
zmieńcie metodę. Jak powiesz lekarzowi czy komukolwiek że dziewczyna brała regularnie i stosowała się do ulotki w razie niepewności a mimo to zaszła to pewnie nikt ci nie uwierzy. Ja wątpię że dziewczyna 20 letnia po 2 wpadkach pozwoliłaby sobie na kolejne i że nie stosuje się absolutnie do reguł. Czasami tabletki stosują kobiety dla których ciąża byłaby tragedią z przyczyn zdrowotnych i te kobiety naprawdę potrafią przestrzegać reguł.

Gość oj, nie wierze....
to niemozliwe :D jedna wpadka to moze jeszcze, bo dziewczyna cos pokreci, niergularnie przyjmuje itp. Ale drugi raz i trzeci??? I ginekolog nie zalecil zmiany srodka???? Oj, klamczuszki.... :D ;)