Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MEGAWA

Czy jestem w ciązy ?

Polecane posty

Gość MEGAWA

Słuchajcie, jakoś 8.02-9.02 dostałam okres. Trwa on u mnie niecałe 5 dni. Z moim chłopakiem kochałam się pierwszy raz 22.02. ( rozdziewiczył mnie ) z tego co tutaj widze, to miałam dni płodne. a robiliśmy to bez gumek. Kochaliśmy się, poczym nie spuścił się we mnie.. po swoim dojściu poszedł do toalety, a później do łazienki przemyć go. i Zrobiliśmy to drugi raz.. Boję sie strasznie, że to przez te wsadzenie za drugim razem może być coś nie tak.. Pomóżcie. prosze, co wy o tym sądzicie ? ;c

Gość Błagam Cię
A jak my ci mamy pomóc ?

Gość manakola
możemy jej pomóc znajdując dobrego psychiatrę, bo jak jest w ciąży to niech dzieciak ma mamę podleczoną......

Gość MEGAWA
no niewiem, skoro sikał, i go przemył, to te wszystkie plemniki z zewnątrz, i wewnątrz chyba zabił ? ;c

Gość MEGAWA
manakola jezeli masz tak odpowiadac tutaj, to moze nie odpowiadaj wogole ?

Gość MEGAWA
napisze mi ktos coś mądrze, czy jak ?

Ale na to inaczej nie da sie odpisać zrozum ze nikt nie jest ani wrozka ani testem a jezeli nie wiesz podstawowych rzeczy to nie zaczynaj wspolżycia.

Gość manakola
idziesz z mężczyzną do łóżka bez zabezpieczenia i chcesz mądrych rad? Pomocy?

Gość MEGAWA
no dobrze. rozumiem.. ale opisałam to wszystko, może ktoś miał podobną sytuacje. czy jezeli minelo od współżycia 7 dni, moge zrobic juz test ?

Gość MEGAWA
czy wy nigdy nie robiliscie tego bez gumek ? poprostu widzicie, to tak jest jak sie nie mysli.. " wyciągne jak bede dochodzil " . wiem , ze tutaj jest tylko i wylacznie moja wina.. ale przestancie juz tak najezdzac.

Gość MEGAWA
za dwa miesiace 18

Gość A ktoś
ma ci odpowiedzieć mądrze na głupoty, które napisałaś? Jeśli nie wiesz jak sie zabezpieczyć to nie mysl o sexie dziewczyno bo najwyrazniej za glupiutka jeszcze na to jestes. Poczytaj najpierw jakie sa metody antykoncepcji i jak sie zachodzi w ciaze a potem rozkladaj nogi. Co ma fakt umycia penisa miedzy jednym a drugim stosunkiem?

Gość A ktoś
Co może być nie tak po drugim stosunku? O co ci chodzi? Bo ja nie rozumiem nawet zadanego przez ciebie pytania. Ze niby przy pierwszym nie moglas zajsc w ciaze a po drugim tak? Wyrazaj sie jasniej jesli chcesz uzyskac sensowne odpowiedzi

Gość MEGAWA
do " a ktos " chodzi mi o to, że robilismy to tak ? nie doszedł we mnie, poszedł go przemyć dokładnie, no i wypróżnił się.. i po paru minutach zrobilismy to znowu. juz ten ostatni raz.. chodzi mi o to czy mogly po tym drugim razie jak to robilismy wejsc tam jakies plemniki ? po tym jakies dwa dni pozniej leciał mi śluz, tak jak bym miala dostac okres. a pozniej juz przestal.

Gość A ktoś
Skoro doszedl w tobie za drugim razem to oczywiscie ze moglas zajsc w ciaze. Ale czy doszedl tez nie wiem bo twoja odpowiedz nie jest jasna do konca

sluz moe byc reakcja na zmiane jaka jest samo wspołzycie dla organizmu to nie tylko psychiczne zmiany w swiadomosci ale tez w organimie i to wielkie. Kiedy masz miec okres ?

Gość MEGAWA
za drugim razem nie doszedł.. ale po pierwszym stostunku mogly zostac jakies resztki spermy które były, przez dojscie za pierwszym razem.. tego obawiam sie najbardziej. przeciez za pierwszym razem byl czysty.. wiec za pierwszym razem nie moglam zajsc w ciaze.. ale niewiem czy cos dalo to, ze go umył, i sie wysikał. okres mam dostac jakos 10.. na poczatku..

Gość kajsauusuauss
jej chodziło o to, że zdarza się że plemniki zostają w nasieniowodach i potem przy drugim stosunku mogą się przedostać do pochwy z preejakulatem... A odpowiedź jest taka: zależy jak dokładnie chłopak się umył i czy faktycznie się wysikał... zawsze coś mogło zostać, chociaż uważam że prawdopodobieństwo zajścia w ciąże nie jest bardzo duże ale jakieś tam jest. A test najwcześniej zrobisz po 10 dniach od owulacji (to są te Quictesty) jeżeli wiesz kiedy ją miałaś. A następnym razem załóżcie gumkę...

pewnie jesteś gratulacje będzie więcej polaków

Gość MEGAWA
oo, dzięki wielkie. naprawde mi pomogłaś. jeszcze raz dziekuję.