Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjaaa22

Jaką prostownicę wybrać

Polecane posty

Gość anjaaa22
w sumie mi nie potrzebna :) pomyślałam że fajny bajer

Gość anjaaa22
podacie jakieś propozycje do 200 zł?

Gość time-goodby
anja22 wiesza 200 zł to możesz mieć już sprzęt z górnej półki, ale możesz po prostu sobie zajrzeć na stronę magicznaplaneta.pl i tam coś powybierać, bo mają wybór duży, a do tego często jakieś fajne promocje.

Gość wole dojezdzac, ale za to zyc
ja mam philips salon straight ceramic, sluzy mi juz 6 lat i jest swietna!

Gość gość
może poszukaj czegoś fajnego na fryzomania.pl? Z tego co widzę to mają tam bardzo bogaty wybór - sama kupuję tam odżywki do włosów. Są to prostownice dobrej jakości - i warto kupić coś co nie będzie palić włosów

Gość gość
Ja mojej przyjaciółce na urodziny kupiłam szminkę czerwoną i prostownicę. Znalazłam na electro.pl taki model jak miała wcześniej ale niestety ją popsuła. Prezent był trafiony i przydatny ;)

Gość gość
Te z serii diamond. Właśnie dzięki mgiełce włosy są sypkie i gładkie ;) ma jeszcze grzebyk wbudowany, także włosy nie zbijają się w kolonie tylko tworzą tafle. Fryzjerski efekt ;)

ja używam tej od philipsa moisture protect czy jakoś tak :) jonizacja jest super i kilka stopni grzania, nie będę ukrywać, że kupiłam ją bo była ładna:P ale jak się okazało nawet spoko działa ;)

Gość gość
Zdecydowanie jedną z tych nowych, diamentowych z babylissa. Jak ktoś napisał powyżej jest bardzo porządnie wykonany. Maja jonizację raczej uzyskasz gładkie i sypkie włosy ;)

Gość ferusiaa
Co do poprzednich wypowiedzi i sprzętu fryzjerskiego to polecam sprawdzić FineFactory.pl mają sporo ciekawych rzeczy właśnie z takim przeznaczeniem czyli salony fryzjerskie. Sama od nich zamówiłam suszarkę i prostownicę, bo są bardzo dobre jakościowo! :)

Gość Joasia

Ja z babylissa mam już druga prostownice z serii exclusive, wiec tej serii możesz się przyjrzeć, przede wszystkim prostownica super szybko się nagrzewa, ma ustawienie temperatury, włosy prostuje na najbizszej a i tak są idealnie proste i mam wrażenie, ze włosy wyglądają na zdeowsze, bo pięknie lśnią i są bardzo miękkie