Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agdagdgda

Ile kosztuje kupno mieszkanie??? 350 tysiecy wystarczy?

Polecane posty

Gość agdagdgda

Powiedzmy ze jest to mieszkanie dla kawalera, 5 pokoi kuchnia z jadalnia i salonem oraz lazienka i ubikacja (te pomieszczenia oddzielnie) Jak sadzicie, wystarczy jakies 350 tysiecy zlotych?

Gość idzie wiosna !
na prowincji wystarczy, w warszawie takie ok. 800tys ale jak 5 pokojowe to muszą być 2 łazienki

Gość lepszy model xxxx
No wlasnie mnie chodzi o takie mieszkanko w malym miasteczku :)

Gość hhhjjhjhhj
poszukaj sobie cen mieszkań w okolicy w której chcesz kupić, tak chyba sie dowiesz lepiej niż na forum:o

Gość ale na cholerę kawalerowi
jak podejrzewam mieszkającemu samemu tyle pokoi? Przecież to trzeba sprzątać, a wątpię, byś latał ze ścierą każdy weekend i ścierał kurze... 3 pokoje w zupełności by wystarczyły - jeden salon, spialnię i jakiś gabinet... Ja rozumiem, że można mieć Panią do sprzątania etc., ale po co kupować, opłacać, grzać i zlecać sprzątanie powierzchni, z których nie będziesz korzystać - to może i jest szpan, ale i marnotrawstwo również... A w sytuacji "rozwojowej" znaczy żona, dzieci w planach - zawsze można wymienić mieszkanie na większe jak się już tę żonę będzie mieć. Ale Twój wybór :)

Gość agdagdgda
rodzice i dziadkowie beda ze mna mieszkac, skladaja sie ze mna na mieszkanie.

Gość agdagdgda
4 pokoje wynajme studentom bo nie bede w stanie splacac kredtytu. to wyzej to podszyw.

aha - no to faktycznie 5 pokoi wystarczy akurat - tylko, że w razie sytuacji "rozwojowej" to już wam zacznie brakować miejsca... Może lepiej pomyśleć o domu jednorodzinnym? np z rynku wtórnego, albo jakiegoś w stanie deweloperskim?? Z tego co widziałam domy po 230-250 metrów na śląsku byś za te cene kupił, jeszcze by zostało na umeblowanie, a jak jest w innych regionach to nie wiem- poza tym domy mają tę zaletę, że zawsze można wyodrębnić powierzchnie mieszkalne dla każdej z rodzin, bo wierz mi, każdy ma czasem ochotę być sam, a na mieszkaniu byście się mijali tylko.

nie wiem, Twoja decyzja - ze studentami to również trzeba ostrożnie, żeby nie wpaść w straty... a 350 tysięcy to spory kredyt ... nie lepiej jakieś mniejsze mieszkanie, mniejszy kredyt, i za przeproszeniem świety spokój ?

W dużym mieście to na 2-3 góra 4 pokojowe wystarczy. Jeśli dla studentów to raczej 2 łazienki. Masz pewność że uda sie zachować ciągłość wynajmu? Zobacz ile szkół w okolicy i po ile inni wynajmują lokale.

Gość agdagdgda
Nie to nie. Sram na was.

Gość ja nie mogeeee
ale jakim trzeba byc debilem zeby tutaj takie pytanie zadawac? srednio inteligentny orangutan wejdzie na portal ogloszeniowy i sprawdzi ceny w okolicy gdzie chce kupic mieszkanie..