Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna na buraki

faceci to buraki

Polecane posty

Gość naiwna na buraki

najpierw taki pyta czy ktoś ma do mnie telefon, a potem jest zdziwiony ze sama napisałam sms-a - chyba powinien się ucieszyc........... burak jeden. znacie inne takie przypadki?

Gość Mska..
mnie irytuje nieśmiałość u facetów,taki to już jest u mnie skreślony,facet powinien być twardy,stanowczy i zabiegający o kobiete a nie taka cnotka pedalska niewydymka która sie boi zeby czasem w gębe nie dostać od baby...

Gość agdagdgda
Pierdolcie się wszyscy .

Gość naiwna na buraki
ja bym go najchetniej wyruchala na stole przy wszystkich a ten pizdzielec sie czerwieni jak ze mna gada :O

Gość tuhudi
nie lubię takich co nie wiedzą czego chcą, i takich co jedyną rzeczą w życiu którą mogą się pochwalić, to to, iż upolowały jelenia, który na nie będzie pracował, lubię kobiety inteligentne, zdecydowane, które wiedzą czego chcą, dążą do tego i mają jakieś wartości i cele, do których będą dążyć, podstawa

Gość naiwna na buraki
najlepiej teraz takiego wyprowadzić w pole/. może pisać ile chce, nie odpisze i tego sie trzymam- dobrze mowie kobietki? a faceci co na to?

Gość Żrę mielonkę
a faceci na to: spierdalaj krowo rozgarnięta jak bela siana w lesie zimą 🖐️

Gość co to ma byc???
cholerne stereotypy! facet to facet tamto...a wy kobiety to jakie macie byc? chcecie byc zdobywane,nalezy zabiegac o was? najpierw trzeba sobie na to zasluzyc...to ze jestescie nie wystarczy!!! trzeba miec "to cos" w sobie, a nie wmawiac innym ze "to" sie ma !! pozdrowienia dla inteligentnych kobiet