Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna swojego chlopakaaaa

Ucieklam jak zobaczylam jego penisa!!!

Polecane posty

Gość sasssssssssssssssssssss
a napisałaś mu smsa, ze na fbma wiadomość, bo przeciez akurat moze nie wchodzic na fb!

Ma aplikacje fb mobile w komorce, odczytal na pewno bo automatycznie przestal dzwonic...

Gość haha uup nawet jak prowo
to chce wiedziec jak sie skonczy ;))

Gość Lol to sie na scenariusz
Nadaje :) ciekawam finalu? Wytepi grzyby i powroci do ukochanej czy sie poczuje obrazony i odejdzie :) ????

Gość nooo kobiety odezwal sie
czy nie ;P

Tak my kobiety bardziej dbamy o strefę intymną! a już przedewszystkim przed sexem, pierwszym razem:)jak mój facet nie zawsze naciągał dobrze skórę pewnisa podczas mycia to troszeczkę ma nie przyjemny tam zapach czy widzę jakąś śmietkę ale ofem mówie mu wtedy "fuj idz się umyj dokładnie":)i idzie do łazieki z sterczącym kutasem i już rzadziej zdarzają się takie sytuacje.

Szkoda że dopuścił się takiej sytuacji,zaniedbania, to jest moment w życiu kobiety który utyka w naszej pamięci:]

Gość Tak ale inaczej
Zwrocic facetowi uwage gdy sie jest z nim dluzej w zwiazku a inaczej gdy ktos taki siet serwuje ci za pierwszym razem. Ja bym sobie z nim dala spokoj. Nie rokuje dobrze na przyszlosc .

Gość Tak ale inaczej
Ja tez niedalabym sobie takiego sledzia wsadzic, niewazne z gumka czy bez. Ble!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u byłego przypomniałam sobie też tak smrud;/ to byly poczatki zachowalam to dla siebie ale teraz chetnie na niego bym sie porzygała:) olej flejtucha

Gość dddssdfr
odpisał???

o Qrwa! ten tekst mnie rozwalił :D a tak szczerze to ja współczuję. ja tak samo zrzygałabym się na niego. daj znać jak coś odpisze.

Gość ja mialam taką sytuację
poznałam faceta, na początku byłam jakaś w nim zaślepiona (wstyd mi przed samą soba za to) a jakby się zastanowić to było widać od poczatku, że fleja typowa, bo: 1. miał zaniedbane zęby 2. w mieszkaniu zauwarzyłam zwały kurzu po kontach 3. jasne ubrudzone jensy potrafił ubrać do miasta lub koszulkę z jakąś plamą 4. jego freda też było czuć jakimś mdłym smrodem, taki był jakiś niedomyty obrzydliwe, bleeeeeeeeee głupio mi jak sobie przypomnę, że się z nim zadałam

napisal mi godzine temu wiadomosc na fb ze jak sie go brzydze to on przyszlosci dla nas nie widzi i zmienil status ze "w zwiazku" na "wolny" tyle warte dla niego 4 miesiace ze mna :'(

Gość uah
noo, wspolczuje. ale jaka ty mu dokladnie wiadomosc napisalas? moze za ostro...wszytsko jest do naprawienia. ';)

Na str 1 napisalam w skrocie moja wiadomosc do niego... Slowo daje jak rozpowie po znajomych ze to cos ze mna nie halo to rozpowiem o tym serze pod czapa, niech sie wstydzi, bo ja nie mam czego. Wierzcie mi 90 % kobiet by na ten smrod i widok poscilo pawia nie ja jedna. Ale przykro mi tak czy inaczej...

i tak oto ominelo cie zapalenie szyjki macicy albo nawet i kila :) Nie wspominajac o dokuczliwych i smierdzacych uplawach .Nie ma co zalowac faceta ktory bardziej sobie ceni niemycie niz powabna kobitke :) Wszystko dobre co sie dobrze skonczylo :)

Gość moja mama zawsze
Mowila zeby czekac z sexem do slubu, ta sytuacja jest dowodem ze pewne sprawy lepiej wczesniej skonfrontowac zeby uniknac glupiego zdziwienia potem :p

Gość Master2_prawdziwy
Nie no, większych bzdur już dawno nie czytałem. Marne prowo.

Gość dla niektorych
Wszystko to prowo :) fakt jest taki ze wielu facetow to brudasy :)

Gość ale historia.....;/
powiem CI autorko ze skoro spotykalas sie z nim az 4 miesiace to lepiej sprawdz swoje zdrowie, przeciez sie calowaliscie, nie wiadomo czy on mył rece po toalecie. moze jakies lekarstwo na robaki czy bakterie, bo jakby sie to rozwinelo to mogloby sie zle skonczyc. jaki wniosek??? nie czekaj na sex az 4 miesiace :P szkoda czasu :P lepiej isc po tygodniu :)

Gość angelikkkkkka
moze i jest to prowokacja, tego nie wiemy ale wiemy ze takie przypadki sie zdarzaja bardzo czesto, ze faceci nie dbaja o higiene, jedna moja kol miala troche podobna sytuacje, tez gosc byl jakis zagrzybiony i uciekla

Gość Master2_prawdziwy
no ale taki durny temat ? Ze niby wszystko było ok i cacy, a tu nagle lala się pohaftowała ? Nie wierzę... To albo jest brudasem i widać to odrazu albo to jest. Pozatym... te białe krosy to prawdopodobnie całkiem normalna rzecz, wiele facetów tak ma.

Gość Pewnie chlopaczyna
Ma tak od dawna i mysli ze to normalne - ten zapach i " ser " :D

Gość O co chodzi z tym czlonkiem?
dlaczego fioletowy? Moze bylo slabe swiatlo i tak tylko wygladal? :)

Gość ty master ..... tez tak masz??
skoro twierdzisz ze wielu??? ja nigdy nie widzialam czzegos takiego o goscia a bylo ich z 15

WSZELKIE BIALE KROSTY I W OGOLE stan podraznienia swiadczy o zapaleniu skory pokrywajacej penis i leb penisa. czystoc penisa powinna przypominac czystosc zabkow ! :) i zgodnie z ta zasada penis powinien byc myty minimum 2 razy dziennie :rano i wieczorem .Sa specjalne plyny do kapieli intymnej ktore nie wysuszaja ajesli brak to zwykla oliwka do masowania wystraczy aby byl mily i gladki w dotyku :) i nie doznawal podraznienia od mydla Problemem jest ze tych spraw tj dotyczacych higieny intymnej rzadko ucza w domu rodzinnym .Matka sie wstydzi a ojciec ma to w doopie bo na ogol mlody wilczek podgryza starego a wiec wojna ! Wojska juz nie ma to i nie ma kto wdrazac higieny wsrod mlodziezy meskiej .Potem mamy takie lapsusy ze facet z zewnatrz ladnie opakowany a w srodku okazal sie zepsutym owocem

Gość kiwi 0000000000000000000000
i jeszcze sie nam tu znalazl master z bialymi krostami i uwaza to ze normalne :D

Gość taki jeden facet27
Jak tak czytam to to przechodzi moje pojęcie...ja jak zapraszam do siebie dziewczynę w celu współżycia to zawsze biorę solidny prysznic przed samą wizytą ,a i w trakcie jak już jest to nieraz niby pod jakimś tam pretekstem idę jeszcze raz go umyć szybko nad zlewem ...było by mi głupio się rozebrać nieumytym ;/