Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna swojego chlopakaaaa

Ucieklam jak zobaczylam jego penisa!!!

Polecane posty

Gość paaarara
najfajniejszy tekst w tej wzruszającej historii: "uważam , że mój paw był bardzo wymowny " :))))))

Gość paaarara
ojjjj przebitka : " zapraszam w celu współzycia" :))

Gość i co ? i co ?
"Nie czuje ze smierdzi?" powiem szczerze - za duża odległość od nosa do członka zawalonego czopem, brrrrrrrrrrrrrr

Gość ania2109123213
dzięki poprawiłas mi humor

Gość Master2_prawdziwy
co do krostek to proponuje lekturę fachowych źródeł, oczywiście krostka krostce nieówna.

Gość jak rozgada coś na ciebie
to my go załatwimy, podasz nam w razie potzreby jego fb

Gość Stary Niedźwiedź Mocno Śpiący
Jak facet wali konia i się nie myje potem, to nic dziwnego że mu capi rybami. Takich śmierdziuchów z plamami przebijającego nasienia na spodniach to miałem nieszczęście spotykać już w podstawówce, liceum i na studiach. Byli to typowi onaniści z żabimi oczami, chudzi, z wyliniałymi włosami ale za to usilnie zapuszczajacy rzadkiego wąsa i nie dbający o higienę. Co ciekawe, kujony jak stopięćdziesiąt. Nigdy ich nie widziałem ani z dziewczynami, ani z chłopakami, co mnie nie dziwi, bo nie znam desperatki/desperata który by chciał z takim śmierdziuchem się zadawać.

Gość sassssssssssssssssss
pewnie mu wstyd. a odpisałas mu coś? mogłaś mu napisać coś w stylu "skoro nie chcesz się myć dla mnie, a tymbardziej dla samego siebie, to cóź bądz sam"

Gość strachmawielkieoczy
"i tak oto ominelo cie zapalenie szyjki macicy albo nawet i kila" (prawda) btw w tym temacie padają same mocne teksty :D ciekawa byłam końca tej historii. trudno, ale nie ma tego złego. facet woli związek z brudem (ble), życz mu powodzenia.

Gość dziewczyna swojego chlopakaaaa
Nic nie odpisalam bo uwazam ze to nie ma sensu. Tak widac mu na mnie zalezalo. 30 letni facet zachowal sie jak dziecko, obrazil sie, trudno - niech sobie w koncie trzepie pracie jak nie chce z nim zrobic porzadku, bo zadna laska na trzezwo tego nie dotknie. A ja jakos odchoruje ta znajomosc...

Gość sassssssssssssss
:) Spotkasz jeszcze pedenta w tych sprawach. Najwyżej jemu opowiesz, że przedtem poznałam brudasa i uciekłaś, tamten zrozumie i tymbardziej będzie dbał! Chyba opowiem tą historię swojemu facetowi, aby nigdy nie zdażyło mu się tak zapuścić :)

Gość autorko!!!!!!!!!!!!
Gratuluje instynktu samozachowawczego. Olej brudasa a najlepiej oznacz go facebooku na post: taki a taki ma ser pod czapa :classic_cool:

Gość totek

zmyślone odpowiedzi

Gość Gosc

Nie zmyślone bo faceci maja brudne fiuty, okropnosc 

Gość Wstretne

Faceci to hodowcy sera , śmierdzącej jakosci 

Gość w zachwycie

O nie nie. Był tak pachnący świeżością i czystoscia i taki przyjemny w dotyku, że wszystko co mogło mi wstawało ( włosy na rękach i sutki ) to chemia była. Zawsze pachnący , zadbany i świeży , nie że zlany perfumami maskujacymi. Czysta przyjemność w najlepszym wydaniu.