Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fx,xlk,i

Zapłacę za pracę

Polecane posty

Gość fx,xlk,i

Zapłacę za znalezienie mi pracy. Sama znajomości nie mam i nie mogę od pół roku znaleźć sobie niczego z wyj. telenaciągania (nie obrażam telemarketerów, ale cały ten system sprzedaży) szukam pracy biurowej, w szkole, fizycznej. Znam programy biurowe. Szukam w całej Polsce na pełen etat

Gość jdgkhgk
upup jeżeli ktoś ma namiary, to proszę o kontakt

Gość jdgkhgk
up wariuję bez pracy, kończą mi się oszczędności...

Gość jdgkhgk
Jestem zarejestrowana w GUP w Krakowie. Aby móc zapytać w ogóle o pracę w innym powiecie muszę się tam wyrejestrować, zameldować, zarejestrować... Szukam uczciwej pracy 1500 zł brutto

Gość ewewcfwe
wystarczy ze bedziesz bez meldunku, to mozesz wtedy w ktorym chcesz sie zarejestrowac

Gość jdgkhgk
dzisiaj znowu pojadę do GUP mimo że termin mi dali za 3 miesiące!!! może wyproszę (SIC!!!) jakieś skierowanie (tylko jedno, bo muszą obdzielić kilka tysięcy ludzi tymi dwudziestoma ofertami :)

Gość jdgkhgk
ale trzeba mieć meldunek tymczasowy -tak mi powiedzieli

Gość jdgkhgk
nie użalam się nad sobą (no, może trochę...) W ostateczności wyjadę do Włoch opiekować się starszymi ludźmi - ale wtedy drogę do powrotu do Polski mam zamkniętą , bo nie będę miała doświadczenia ... Koło sie zamyka codziennie wysyłam ok 50 cv --Odpowiadają tylko na stanowisko telemarketera (nie wysyłam , ale ukrywają co to za praca- podając np. sekretarka)

Gość jdgkhgk
chciałabym pójść na studia podyplomowe kształcić się dalej- ale na to nie mam pieniędzy. dopóki nie znajdę stałej pracy moje życie będzie stało w miejscu...

Gość jdfkj
no i byłam w gup godzina 9 i 500 osób przede mną ofert pracy może z 40 przy czym jak poprosiłam o skierowanie na kilka wybranych to powiedzieli mi że już powysyłali po 20 osób na jedno ogłoszenie (to po co to nadal wisi , powiedzcie mi!!!!--- chyba tylko żebu zachować pozory że urzędnicy coś robią