Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrramba123

goracy flirt, ale bez przekraczania granicy...da sie?

Polecane posty

Gość karrramba123

Heja, Sytaucja wyglada tak, ze z kolega z pracy dosc ostro flirtujemy. On jest 10 lat mlodszy ;-) i ma dziewczyna, ja tez mam meza i absolutnie wykluczam zdrade. Szykuje sie parapetowa u kolezanki, no i wiadomo alkohol itp. Jak goraco flirtowac, aby nie przekroczyc granicy?

A po c z nim flirtować? Ty masz męża, on dziewczynę....Chcesz zrujnować dwa związki?

Pomyśl jakbyś się czuła na jego miejscu. W sensie, że to n by chciał sobie gorąco poflirtować z jakąś 10 lat młodszą dziewczyną...Fajnie by ci było?

Gość karrramba123
powtarzam, to tylko flirt i nic wiecej!!!!! Kocham meza i napewno do niczego nie dojdzie, ale flirtownie jest calkiem fajne....

Gość karrramba123
chyba by mi serce peklo....

To powiedz to mężowi o tym :) jak to "tylko" flirt to nie powinien się obrazić...lol. To on też może sobie "tylko" poflirtować z młodszą laską? Myślałam, że związek do czegoś zobowiązuje, no ale skoro jest przyzwolenie na flirt no to spoko.

Gość karrramba123
no, ale flirt to tylko slowa i ja wiem, ze do niczego wiecej nie dojdzie...

Oj kobieto...Wg mnie ktoś kto jest w stałym związku, a ma ochotę na flirt/skok w bok jest zerem. A czy ten facet wie, że ty chcesz tylko flirtować? Bo wątpię, poniesie was i skończycie w łóżku...tak się zwykle kończy 'tylko' gorący flirt dorosłych ludzi. I po to się flirtuje :p. Jak facet flirtuje z kobietą to po to, żeby ją przelecieć, a nie dla wzbogacania słownictwa :P . LOL

Gość karrramba123
poprawilas mi humor tym ostatnim zdaniem ;-)

To się cieszę ;D. Poflirtuj z mężem. Chyba, że serio musisz z tym facetem... Jak musisz to flirtuj do woli, ale uważaj na siebie, żebyś później nie żałowała ;) .

Gość karrramba123
Wiesz, te 8 godzin w pracy przyjemniej zlatuje....

No to jak chcesz...Ale upewnij się, że ten facet nie chce cię zaciągnąć do łóżka :P . A wg mnie na pewno chce :D. I pamiętaj: ZERO kontaktu cielesnego. Bo jak się napalicie to nic was nie powstrzyma od wiadomo czego :), i nie będziesz wtedy pamiętała o mężu. A żałować będziesz dłuuuugo, że to zrobiłaś. No, to życzę miłego dnia i jak już musisz to przyjemnego flirtu w granicach zdrowego rozsądku ;* .

Gość karrramba123
Dzieki ramtata!!!! Tobie tez milego dnia.

oj....będzie bardzo miły :D nie ma to jak dwugodzinny test z przemian jądrowych :D hłe hłe hłe.

Goracy flirt? Nie wiem czy bylo by Ci milo gdyby o Twoj maz w ten sposob zwracal sie do bardzo atrakcyjnej kolezanki z pracy, a watpie. Nie badz egoistka i pomysl o swoim mezu, bo na pewno nie bylby zadowolony z tego co robisz. A skoro go tak kochasz to powinno Cie to obchodzić, a zaden filr nie wchodzic w gre.

Gość karrramba123
ktos cos jeszcze dorzuci?

Co to za pytanie.,,, Przecież masz rozum i wiesz kiedy przekracza się granicę. Jeśli boisz się, że nie będziesz mogła się powstrzymać to nie pij alkoholu.

Gość nik czwartkowy
Lepiej w ogóle nie flirtować w takiej sytuacji.

Gość bambiska
Mialam podobna sytuacje. Nasz flirt trwal okolo 2 lat, az koles zmienill prace. Nigdy sie dalej nie posunelismy i teraz czasem mamy kontakt na FB. Co tam slychac itp....