Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzyłam się wczoraj

Ceny w Biedronce oszalały!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Wkurzyłam się wczoraj

Już są na poziomie zwykłego, osiedlowego sklepu. Niektóre produkty są droższe o kilkadziesiąt procent!! Zauważyliście? :O

zauwaźyłam najpierw na chipsach z ceny 1,99 zdrożały do chyba 3,29 czyli dość sporo bo chyba ok, 70%

Gość Ja W CIĄŻY prawie
Wczoraj byłam i nie-nie zauważyłam.Wszystko co kupiłam było w tych samych cenach.

Gość Ja W CIĄŻY prawie
O widzisz reklamówka o grosz do góry poszła:)

Gość SkubanieCC
Trudno nie zauważyć. Cukier jest tylko 5gr. tańszy, niż w delikatesach. Większość towaru podrożała o ok.50% ! Ktoś musi płacić za te natrętne reklamy :p

Gość już dawno zauważyłam
może dlatego, że rzadko robię zakupy w Biedronce - więc jak idę tam raz na jakiś czas, z zamiarem kupna konkretnej rzeczy, której cenę pamiętam, a potem widzę na półce tę rzecz o wiele droższą - to rzuca się w oczy!

Gość hygtfrde
nowe towary wprowadzili...i nowe ceny... to juz nie jest ta sama biedronka..tez to widze..

Gość obsikał mi fotel
Muszą złupić klientów, bo są głównym sponsorem Euro... Żeby się tylko nie przeliczyli, jak-już-niejedna sieć handlowa... :p

Gość gduygcyugcugfycyucd
Co podrożało i o ile?

Gość obsikał mi fotel
Towary nie są nowe. Zmienili opakowania...

Gość gduygcyugcugfycyucd
Ja chyba jedynie zauważyłam żel do mycia twarzy, był chyba po 3,29 a traz 4,99. Szlafrok rok temu 33,99 a teraz 44,99.

Gość pogieło ich w biedrze
ceny tak poszybowały do góry ze juz wiecej tam nie chodze, orzeszki w panierce podrozała o 1,29 zł, masło 30 gr, mleko kosztowałao 1,89 a teraz 2,09 zł. Produkt za produktem, a np jakosc krokietów spadła, takie suchary teraz robią. Omijam szerokim łukiem ;)

Gość pogieło ich w biedrze
masło było najpierw 3,29 potem 3,49 ale ostatnio 3,89 zł i starczy mi biedry

Gość BINGALASZATANU
CZIPSY DROŻSZE, BO PODATEK NA NIE DOWOLILI ZDROWOTNY! KTO CZIPSÓW NADUŻYWA TEN EMERY NIEDOŻYWA! CHOCIARZ MORDA KRZYWA TO JEDZ WARZYWA! TK TO W ŻYCIU BYWA, ŻE OD ŻARCIA TAKIEGO ZDROWIA UBYWA! NAJZDROWSZA Z ZIELENIN TO JEST POKRZYWA I UBYTKI ZDROWOTNE WITAMINAMI UKRYWA! CHCECIE MIEĆ MAŁO KRZYWY TO ZAJADAJCIE ZDROWE POKRZYWY!

Gość moja sąsiadka
Podrożało -prawie-wszystko. Najbardziej: przetwory zbożowe, wszystkie ryby,słodycze,herbaty,czipsy,warzywa... Dla zamydlenia oczu pozmieniali sporo opakowań i poprzenosili towary w inne miejsca...:O I jeszcze ZMNIEJSZYLI gramaturę niektórych towarów...Zauważyłam to na majonezie, którego słoik zeszczuplał wyraźnie...:(

Gość żółtek
Też zauważyłam te oszalałe ceny. Już się nie opłaca jeździć do Biedronki na większe, cotygodniowe zakupy...:(

Gość oszukana przez ????
Sami kopią sobie dołek, bo wykorzystają to inne sieciowe sklepy. Klient nie jest przybity gwoździami :D

Gość Wszedzie urosly. Kupuje
w Nertto, Lidlu, Aldim, Carrefour i w Biedronce, nigdzie nie ma mleka ponizej 2.09

Gość drive you down
To prawda. Przedwczoraj robiłam zakupy, zapłaciłam 60zł, a nie kupiłam prawie nic :o Dawniej za taką kasę wyjeżdżałam stamtąd może nie z całym, ale na pewno z pełniejszym wózkiem, miałam lodówę pełną na cały tydzień :o

Gość Nigdzie nie ma tańszego mleka?
A ja w tesco kupuje za 2.05

Gość oszukana przez ????
W innych sieciach zdrożały duuuużo mniej...Sprawdziłam to w Tesco, Lidlu i Realu...

Nie mam kolo siebie Tesco Ani Auchana, a nie oplaca mi sie 2 godziny tam jechac i zaplacic 8zl, zeby kupic mleko 5gr taniej

Gość Nigdzie nie ma tańszego mleka?
Ja nie twierdzę, że Ci sie opłaca:) tylko nie twierdź, że nigdzie nie kupi się taniej

Gość kawa z mlekieeeem---
ha ! prawda, moja kawa podrożała z 9 zł na 14.......

Ja kupuje zawsze pyszna pizze, ale nie mrozona tylko ta z lodowek. Do tej pory placilam 6,99, a wczoraj juz 7,59.....

Gość asssssgs
Macie rację, wszystko bardzo podrożało. Ja jeżdżę tylko po wybrane produkty , które się jeszcze opłaca kupić . Pozostałe kupuję u siebie na miejscu.

To bylo w znaczeniu wszedzie gdzie kupuje, a gdzie kupuje - wymienilam.

Gość masełłłko
zgadzam się z wami-ale jest też dużo produktów niby tańszych,ale np.mają mniejszą gramaturę-więc na dobrą sprawę wcale się nie opłaca... w moim powiecie(nie dużym) jest ...aż 12 biedronek! dla mnie paranoja-gdy małe prywatne sklepiki upadną to myślę,że biedronki jeszcze bardziej podniosą ceny!

To są ceny testowe. Jeśli zyski wzrosną to ceny zostaną. No ale ilość klientów proporcjonalnie się zmniejszy więc...

Gość drogodrogobardzodorogo
kukurydza z 1,99 na 2,29 chipsy z 0,99 na 1,49, mięso mielone z ok 4,50 na 5,50 najtańszy olej juz po 4,99 za 1l