Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

claire26

Co sądzicie o tych koturnach, proszę o opinie:)

Polecane posty

Witajcie, Mam zawsze problem z butami...Nie mogę chodzić w wysokich szpilkach bo albo nie mają platformy i ból w podbiciu jest nie do zniesienia albo obcierają:( Dziewczyny znalazłam ładne (moim zdaniem) koturny na allegro w kolorze który mi pasuje, zastanawiam sie nad nimi, ponoć na wiosnę koturny są bardzo modne. Tutaj jest link: http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=2175294116&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 Spoodbały mi się tez z tego wzgl. że mają elementy lakierowane a mam lakierowana beżową torebkę,ale mam do Was pytanie czy myslicie że te butki będą wygodniejsze, czy platforma jest dość wysoka pod palcami, da radę w nich śmigać? Też się chcę poczuć kobieco cholera a nie chcę balerinek ani jakis trampek poniewaz i tak mam 167 wzrostu i trochę za nisko "wyglądam". Bardzo proszę o naprawdę szczere opinie, wszystkie uszanuję, nawet jak ktos powie że do dupy..:) Pozdrawiam!!

Wg mnie te buty wyglądają jak kopyta jakiejś kobyły. Może to i modne, ale mało eleganckie. Ja bym nie kupiła, zwłaszcza bez przymierzenia. Przejdź się lepiej choćby do Deichmanna i tam przymierzaj. Może nawet trafisz na dobrze wyprofilowane szpilki - ważne, bys zaraz po włożeniu buta czuła, że jest ci wygodnie. Jeżeli cokolwiek uciska zrezygnuj i mierz następne.

Gość firmowe
bez szału lepsze filcoki

bardzo dziękuję, ale one mi się podobają i co najważniejsze pasują kolorystycznie, wydaje mi się ze nie są złą alternatywą dla niebotycznych szpilek w których niektórzy chodzą jak pokraki..na pewno sa stabilniejsze, a z deichmanna nigdy butów nie kupię bo raz kupiłam i raz ubrałam.. cena też jest przystepna i widziałam jeszcze wyzsze koturny które dopiero wygladaja jak kopyta, z 15 cm koturną.. może jeszcze ktoś się wypowie może się komuś spodobają:)i wesprze mnie na duchu.

Gość sderetrtr
ochyda

Gość ja pani wasza
dziwne

Gość ukelelelele
mnie się te buty podobają, tylko nie potrafię powiedzieć,czy będą wygodne, mam letnie na koturnach, ale trochę niższych, są bardzo wygodne dodam jeszcze, że noszenie torebki i butów w tym samym kolorze, to obecnie "babciny" styl (bez złośliwości)

Gość hsderwyrwa
Tez slyszalam,ze nie nosi sie torebki i butow w taklim samym kolorze ale idac u;ica widze,ze dziewczyny jednak nosza taki sam kolor torebek i butow:P Jesli chodzi o buty z Twojego linku autorko to......dziwne sa.Nie kupila bym ich ale jak masz na nie "smaka" to kup:P

Gość ja mysle podobnie
wedlug mnie sa straszne, ja bym ich nie kupila