Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odchudzam się!

Bielizna wyszczuplająca

Polecane posty

Hej dziewczyny, Mam trochę kg, ale się odchudzam ..jednak chciałabym sobie kupić jakąś bieliznę do pracy - bez koronek, fiszbin i innych dupereli - ale wyszczuplającą. Zależy mi też na cenie, aby nie kosztowała mega bóg wie ile, ale do 50zł i jakościowo, aby nie była to przezroczytsa skarpeta. Czytając inne forma natrafiłam na coś takiego http://www.feminafit.pl/products/145/p/700 Ktoś ma już takie galotki???? Bo cena dobra i nawet ładnie wykonane:) Mam na oku jeszcze firmy Mitex, ale są droższe. Potrzebuję porady:)

W najnowszej ofercie z Lidla jest spory wybór - spodenki, body, koszulki itp.

Gość marcin 3444
Gość 1KarinaK
Hej, ja mam bieliznę wyszczuplającą z lidla i jestem bardzo zadowolona;)) stanowczo polecam.. zwłaszcza pas modelujący na brzuszek/biodra:)) efekt wizualny piorunujący!:]

Gość kuternoha
a ajk sie ściąga taki pas to sadło fajnie wypływa

Gość o67hfot7hfaoliyusht789
z majtkami wyszczuplającymi to uwalaj bo mogą się ściągać, mam 2 pary i jest to okropne. ostatnio znajomy mi polecał body wyszczuplające. zna się na tym bo pracuje w tej branży. za to sukienka mi się sprawdziła na sylwestra, mogę polecić sklep ale tanio to tam nie jest.

Gość tak ja miałam taką sytuację
a u mnie sie to nie sprawdza majty takie wysokie się rolują i zjeżdżają do talii poza tym i majty, i body sie na pupie odznaczają, w sensie widac jakby były za małe majty założone. Powinny obciskać tam gdzie brzuch, a same dziury na nogi już by mogły być szersze.

Gość o67hfot7hfaoliyusht789

Gość HalinkaCe
...a kupujecie może w sklepie http://orirose.pl/ ostatnio korci mnie, aby zamówić jakiś pas na brzuch, a nie wiem jaką firmę wybrać. W sumie u nich wygląda to zachęcająco. Znajoma kupowała u nich gorset i mówiła, że ma do dziś i używa, więc może warto spróbować i spłaszczyć sobie brzuch.

Gość gość
Zamiast się katować w tego typu bieliźnie, to lepiej zerknąć sobie tutaj http://greenwitch.pl . Uważam, że warto zmienić swoje życie na lepsze. W ten sposób można naprawdę wiele zyskać.

Gość gość
Jeszcze jak byłam w ciąży to koleżanka z pracy namówiła mnie na kupno pasa poporodowego. Zamówiłam go w sklepie internetowym pod adresem www.orirose.pl . Dziś polecam tego rodzaju bieliznę każdej kobiecie po ciąży, bo jej noszenie to doskonały sposób na zamaskowanie niedoskonałości sylwetki!

Gość gość
Swój ślub brałam w gorsecie Orirose i powiem, że naprawdę fajnie się sprawdził. Talia osy – chyba pierwszy raz w życiu ;-) No i co najważniejsze podczas wesela byłam w stanie się bawić, ucisk był, ale nie taki, żeby mi tchu zaczynało brakować po kilku szybszych tańcach, a takich zaliczyłam przez całą noc dziesiątki. Bielizna mimo że jest dość zaawansowana i profesjonalna to na tle innych nie kosztuje dużo. Na stronie www.orirose.pl mają chyba największy wybór ich artykułów.

Gość gość
to jest niezdrowe. Nie lepiej trochę poszaleć tańcząc, czy ruszając się na fitnesie? Jeśli ruch trwa mniej niż 50 minut, to organizm spala cukier ze krwi, a tłuszczyku nie rusza. To muszą być minimum dwugodzinne zajęcia.