Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Male Man

Ciekawe miejsca w Polsce. Gdzie warto się wybrać?

Polecane posty

Gość candyGirl_
Boże jakie tu prostactwo na tym forum :P Widziałeśzamek Książ pod Wałbrzychem? piękny warto się wybrać Oczywiście Wrocław warto przyjechać do tego miasta na cały dzień i pozwiedzać....stary rynek, fontanna koło hali ludowej, mosty mosty mosty dużo mostow :)

Polecam Mazury, okolice Augustowa, to ostatnie takie miejsca w Polsce

Gość candyGirl_
Jestem poważna i zawsze udzielam odpowiedzi na istotne pytania, a siedzę tu tylko dlatego, że kafe pomaga mi wzbogacić wiedzę.

Gość kunkyy czach
napis sie w Polsce zimnego lecha

A to trochę zależy od tego, co nam najbardziej odpowiada, jako forma spędzania czasu, czego oczekujemy od danego miejsca. Jeśli o mnie chodzi to ja lubię spędzać aktywnie czas, ale też liczy się dla mnie to, żeby okolica była piękna i jakbym miała możliwość pojechania gdzieś na kilka dni urlopu to spędziłabym ten czas na Pojezierzu Brodnickim w hotelu Głęboczek, tam jest naprawdę przecudnie no i jest możliwość, żeby też aktywnie wypocząć, nordic walking albo spływy ;)

Gość Moniś92
hotel Głęboczek narzeka na brak klientów że az tutaj musisz reklamować?:D:D

Gość gość
Krynica Zdrój - Hotel Wysoka - jak dla mnie najpiękniejsze miejsce pod słońcem. Nie znam nic ciekawszego. No Zakopane też ok, ale nie ma tak pięknych okolic jak Krynica