Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Circa132

Czy to może być?...

Polecane posty

Gość Circa132

Wiem, że zabrzmi idiotycznie, ale tyle się tu naczytałam, że już sama nie wiem... Kochałam się z facetem w 14 dniu cyklu, gumka nie pękła, nawet nie skończył we mnie. Okres spóźnił mi się 11 dni, w tym czasie zrobiłam kilka testów płytkowych - wszystkie negatywne. Okres był taki, jak zawsze, duży bół brzucha i skąpe krwawienie. Nie mogę być w ciąży, prawda? Wpadłam w panikę, bo do tej pory miałam idealne, 28-dniowe cykle.

Gość fsddsfsdf
Stres, i obawy przed ciążą spowodowały zaburzenia cyklu menstruacyjnego :), nie masz się czym przejmować , i na pewno nie jesteś w ciąży:) Jedna rada, jeśli coś by sie wydarzyło , to pamiętajcie że sa tabletki 72h po :).. Ale Ty nie masz czym sie jak na razie przejmować okres dostałaś , wiec nic sie nie dzieje. Zastanów sie jak mogłoby dojsc do zapłodnienia jeśli prezerwatywa była cała i nie skonczył w tobie ? To jest nie prawdopodobne :D Serio na 100% nie jestes w ciąży. Widze że sex był dla Ciebie wielkim doznaniem i szukasz dziury w całym, ale nie przejmuj sie...:D Podejmując stosunek licz się z ryzykiem:) zawsze jest :) Ogólnie mówiac, stres spowodował zaburzenia w cyklu menstuacyjnym... :) Tak btw. czy to był Twój pierwszy raz ?:P

Gość Circa132
Nie, to nie był pierwszy raz... Moje obawy wzięły się stąd, że nigdy - nawet podczas dojrzewania - okres nie spóźnił mi się więcej niż kilka dni.

Gość fsddsfsdf
Nie jesteś w ciąży, zestresowałaś sie, i dlatego :), życze miłego dnia ;) bo na pewno taki bedziesz miała ;) i nie mysl o tym , bo w 100% nie jesteś w ciąży :P Na to opóźnienie mogły wpłynąć takie rzeczy jak choroba leczona antybiotykami , stres , dźwiganie różnych rzeczy, infekcja itp :)

Okres może się spóźnić do dwóch tygodni i nie jest to nic niepokojącego.