Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PelaLa

Plamienie.

Polecane posty

Gość PelaLa

Witajcie. Mam problem, od kilku dni (ok2-3) wystepuje u mnie delikatne plamienie. Nie mam pojęcia dlaczego tak sie dzieje. Nigdy wczesniej tego nie mialam. Dzis mam 27dc. Moje cykle trwaja od 30 do 37 dni. Czytalam, ze plamienie moze byc oznaka implantacji zarodka w macicy. (Z czego bardzo bym się ucieszyla, nie ukrywam). Z drugiej strony boje sie, ze to objaw jakiejs choroby. Mam zamiar pojsc w piatek do lekarza. Ale niecierpliwie sie wiec postanowilam sie poradzic. Test ciazowy, profilaktycznie zrobilam, ale tak.. wiem za wczesnie. Oczywiscie wynik ujemny. Prosze, o poradę. Pozdrawiam!

Gość loris26
Może to byc plamienie od ciąży a może byc od zbliżającej sie miesiączki.Trzeba czekać.Przed miesiączką wiele kobiet ma takie plamienia ale jesli czegos takiego nie miałas to być może to ciąza.

Gość PelaLa
Wlasnie, nigdy wczesniej nie mialam. Musze poczekac, za kilka dni zrobie drugi test.

Gość loris26
Czasem test nie pokaże ciąży. nie pozostaje nic innego tylko czekanie na miesiączkę lub ciążę.

Gość PelaLa
Tak. Mam nadzieje, ze ciazę. ;-)

Gość Luisia_N
Hej, ja dzisiaj rano miałam to samo - mam na majtkach delikatną brunatną plamkę, i potem założyłam wkładkę która jest oczywiście czysta. Też bym się cieszyła gdyby to okazało się zagnieżdżenie :). I nie chcę się nakręcać, bo potem okaże się że dostanę okres i będzie wielki płacz. A dzisiaj mam 25 dc, a okresu spodziewam się w niedzielę i planuję również testować w tym dniu, bo wcześniej nie ma sensu go robić. A mam zero objawów przed zbliżającym się @. Daj znać jak poszło, i ja również dam odpowiedź. Powodzenia :) i życzę II kresek. Pozdrawiam

Gość jakby to jednak nie była
ciąża to zbadaj sobie progesteron w drugiej fazie. Plamienia przed okresem jak trwają dłużej niż jeden dzień, oznaczają często niedomogę lutealną.

Gość PelaLa
Lusia trzymam kciuki:)

Gość PelaLa
Zobacze, ale chyba jutro pojde do lekarza i moze zleci mi zbadanie progesteronu. Pozd

Gość jakby to jednak nie była
lepiej się o to upomnieć bo oni nie bardzo chcą zlecać badania. Poza tym badanie powinno się wykonać 7 dni po owulacji żeby był jakikolwiek jego sens. Warto o to zadbać bo w ciąży jest to niezbyt bezpieczne a teraz kobiety często mają problemy z tym.

Gość PelaLa
Chodze prywatnie, wiec nie bedzie problemu. Dziękuję za poradę.

Gość PelaLa
Lusia, robiłam wczoraj test (30dc) , niestety jedna kreska.. Zrobie jeszcze w piatek. A jak u Ciebie?