Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxika

ktora z was robila test ciazowy ?

Polecane posty

Gość roxika

i czy wynik wam sie zgadzal z tym jak bylo czy test oszukal? czekam na szczere odp wlasnie zrobilam test i wyszedl negatywny w poludnie ale nic nie jadlam do tej pory..

Gość konstancja gryllllllakkkkkk
jak wyjdzie negatywny to jeszcze nie ma 100% pewności że się nie jest w ciąży. Natomiast jeśli wyjdzie pozytywny to nie ma opcji żeby nie być w ciąży. A ile Ci się spóźnia?

Oj, kilka razy. Jak wychodził negatywny- ciąży faktycznie nie było. Raz wyszedł pozytywny- i ciąża jest :D

Gość roxika
powinnam dostac cos pomiedzy 25 a 26 lutego w zeszlym miesiacu dostalam 26 stycznia

Gość roxika
czyli spoznia mi sie jakies 5 dni

No to jak jest po terminie @ i wyszedł negatywny, to w ciąży raczej na pewno nie jesteś. Możesz jeszcze powtórzyć np. za 2-3 dni Ale to nie chodzi, że masz robić na czczo. Tu chodzi o ten pierwszy poranny mocz, bo tam jest największe stężenie hormonu hcg. Także radzę robić zaraz po wstaniu z łóżka.

Gość Panna_migotka_ma_stokrotkę..
No ja robiłam raz w życiu wyszedł pozytywny i jestem w ciąży;) ale normalnie jdałam i robiłam wieczorem a mimo to nie skłamał. Może był lepszy, bo holenderski;p

Gość roxika
aha ok dzieki a o co chodzilo ci z tym ze jest po termine? to twoim zdaniem kiedy moge dostac okres?

Gość roxika
panna migotka aha dzieki a ja mieszkam w niemczech no i niemiecki test za 8 euro czyli na polskie jekies 32 zl to dobry co?

No jesteś już po terminie, kiedy miałaś dostać miesiączkę. Poczekaj 2-3 dni i powtórz test. Jeżeli znów będzie negatywny, czekaj na miesiączkę, jak nadal będzie jej brak to lepiej przejść się do ginekologa. Moja koleżanka 3 testy robiła i były negatywne, a okazało się, że jest w ciąży. Ale to rzadko się zdarza.

A moim zdaniem nie ma znaczenia, jaki test i za ile. Wszystko zależy od stężenia hormonu hcg w organizmie.

Gość roxika
racja mam dziewczynke ma juz dwa latka i 3 miesiace i zrobilam test i wyszedl pozytywny...zdaje mi sie ze testy sa bardziej wiarygodne niz nie