Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania191222288

zauważyłam ,ze faceci często coś czepczą na mój temat

Polecane posty

Gość ania191222288

tzn np stoje w kolejce i widze ,ze nie na mnie patrzą i coś szepczą i np sie usmiechaja i jeden kiwa głową często mnie takie sytuacje spotykają Raz tak było jak stałam w kolejce właśnie ,a potem ten jeden się na mnie patrzył z uśmiechem. nie wyglądałm dziwnie ,a przynajmniej tak mi sie wydaje ,ani nie mialam nic na twarzy itd tak generalnie to słysze same miłe rzeczy na temat mojego wyglądu no i na powodzenie nie narzekam ale myslicie ,ze oni moga mówić na moj temat coś złego ,a potem sie usmiechać?

Gość ania191222288
up

kiwanie głową to znak pozawerbalny oceny. Pewnie jeden mówi drugiemu patrz ale ma dupe a tamten kiwa głową i po chwili stwierdza no nie zła.

Gość oryginalnynikcnonie
Jeszcze Ci brakuje komplementów i oczekujesz, że my ludzie z internetu będizemy ci pisać jaka to piękna jesteś?

Gość ania191222288
Nie no nie chodzi mi o to bo przecież nie wiecie jak wygladam i fotki i tak nie wstawie bo chce byc tu anonimowa ale czy spotykacie sie z takim ,,obgadywaniem " was gdzieś ? i czy to pozytywne czy negatywne? może jestem przeczulona na swoim punkcie ,ale tak mam

Gość ania191222288
a poten przychodze do domu i w lustrze widze resztki gówienka z buleczki

Gość oryginalnynikcnonie
Tak spotykamy się, tylko jest negatywne, nie masz na co narzekać, skoro dostajesz komplementy to znaczy, że jesteś ładna a ci z kolejki robią przedstawianie w stylu "Fajna D*upa"

Gość martuneee
ja tez tak mam ale lubie jak na mnie patrza jak wgladasz ok to same mile rzeczy mowia pewnie

Gość dfgbdf
a skad wiesz, ze to o tobie tak szeptali ? moze wymienialli sie przepisami na rogaliczki francuskie albo umawiali sie na wspolny kurs garncarstwa

Gość martuneee
kiedyś zdarzyło mi się w Wawie że koleś idąc z naprzeciwka złapał się za krocze patrząc mi prosto w oczy, bardzo się speszyłam nie wiem co to miało znaczyć