Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziew czy na na na 19c.

Jestem brzydka..

Polecane posty

I nie podobam się sobie:( przez to jestem nieśmiała i skryta. Nie jestem jakaś tam straszna ale uważam się za brzydką i nie atrakcyjną. Jestem szczupła i dosyć wysoka ale nie podoba mi się to we mnie. Uważam się za najgorszą.. Jest tu ktoś kto ma taki problem jak ja albo czy ktoś może mi coś poradzić.. :(

Gość oryginalnynikcnonie
Ktoś Cie wysmiewa, czy sama sobie to wymysliłaś, to znaczy brzydotę?

Kiedyś ktoś mi to powiedział.. Nikt mnie nie wyśmiewa. Ale sama widzę jak jest

Gość offerma__
skończ pierdolić i wrzucaj fotę do oceny

Gość hhhjjhjhhj
jak sie jest starszym niz wiek gimnazjalny to juz raczej nik nikogo jakoś szczególnie nie wyśmiewa, ale chyba każdy widzi czy ma powodzenie czy nie:o zwlaszcza dziewczyny bo u facetów to czasem sprawa niesmialosci bo od faceta oczekuje sie zeby to on podrywał, a dziewczyna do której nikt nie startuje może być praktycznie pewna ze nie jest atrakcyjna:o

Nigdy nie wrzucam swoich zdj do neta

Gość oryginalnynikcnonie
Skoro to się zdarzyło tylko raz, to nie ma powodów do paniki. Nawet ładni słyszą czasem od kogoś złośliwego głupie uwagi. Trzeba to zignorować i nie dac sobie wmówić. Idź do dobrego fryzjera i naucz się malować zgodnie z twoimi rysami a bedzie git.

Kiedyś miałam duże powodzenie. Jakis rok temu. A teraz jakoś nie. Chyba przez ten rok coś się ze mną stało, nie wiem:( mam 19lat. I kiedyś rzeczywiście byłam ładniejsza

A malujesz się? ja myślę że ładny makijaż i będzie git i oczywiście dobrze dobrana fryzurka oraz ciuchy jesteś szczupła powinnaś wyeksponować swoją figurę...

A co ci się w tobie konkretnie nie podoba, co jest z twoim wyglądem nie tak? Może można by jakoś zamaskować te defekty urody, odpowiednim makijażem, strojem? Do mnie też prawie nikt nie startuje, widać jestem pasztetem :P

Gość oryginalnynikcnonie
A z tym powodzeneim to ja np zaczęłąm kogokolwiek interesować dopiero na studiach, czasem po prostu tak jest.

Z włosami narazie nie eksperymentuje bo chce wrócić do naturalnego koloru , dlatego cały czas mam spięte. Kiedyś za często rozjaśniałam. A co do makijażu sama nie wiem jaki mi pasuje, chyba żaden

Daje fote :( http://www.voila.pl/172/3swjb/?1 Da się coś ze mnie zrobić żebym wyglądała jak człowiek? :O Może jakiś makijaż?

Czasem się maluje. Akurat oczy mam ładne bo duże . Ale taki dziwny kolor czasem niebieski albo zielony sama nie wiem co to jest. Usta też mam duże więc ok. Ale i tak reszta mi się nie podoba. Waże 53kg i mam 168cm , za mało waże powinnam przytyc ale nie mogę. A wlosy to już wogóle masakra

a samozaspokajasz sie ? i co ?masz satysfakcje ? jesli tak to te nastroje ze sie sama sobie nie podobasz mina .To normalne w takiej hustawce hormonow POtem sie unormuje i zaczniesz odkrywac siebie.kazda potwora znajdzie amatora! to takie polskie powiedzonko:) samo zycie i w nim upatruj z optymizmem przyszlosci :)

Gość oryginalnynikcnonie
Zarejestruj sie na wizażu, tam są szczególowe sposoby jaki makijaż dla jakich oczu. Mnóstwo informacji co zrobić. Na zdjęciu nie widze brzydkiej osoby.

To nie moja fotka! Głupi PODSZYW

jesli to naprawde twoje zdjecie to mysle ze nie masz sie czym przejmowac jak na moj gust jestes ładna, tylko te włosy jakies dziwne, fruzura fajna ale te kolory....

Dzidziusie porypane tylko zdołować potrafią!!